Connect with us

Dotkom

Hírchipegető

Utazási irodákra hajt az LLP
Az LLP, a kelet-közép-európai régió egyik vezető Microsoft Dynamics megoldásszállítója megállapodást írt alá a PC System Gruppennel (PCSG) az általuk fejlesztett Travel Dynamics kiegészítő modul kizárólagos forgalmazásáról.

A dán cég által fejlesztett add-on kifejezetten az utazásszervező cégek és utazási irodák számára nyújt integrált informatikai megoldást. A PCSG rendszere kezeli a magyar adószabályok jellegzetességeit, mint például az előlegárrés és az utólagos árrés áfáját. A modul kommunikál a legelterjedtebb központi foglalási rendszerekkel (GDS – Amadeus, Galileo), így a Microsoft Dynamics AX funkcióival kiegészülve integrált megoldást nyújt az értékesítés, a pénzügy, az ügyfélkapcsolatok, a hr és a raktárkezelés menedzseléséhez – olvasható az LLP közleményében.

Színes LightScribe dvd-k a piaconA tárolóeszköz-specialista Verbatim minden versenytársát megelőzve színes LightScribe technológiájú dvd-lemezeket dobott a piacra. Az eddig is ismert aranyszínű mellett immár elérhetők a vörös, narancs, kék és zöld színű változatok is. Az új Verbatim LightScribe dvd+r lemezek decemberben kerültek a boltok polcaira, és 5 darabos kiszerelésben 1139 forintért kaphatók. A Verbatim LightScribe lemezei használói számára – a www.lightscribe.com site-ról – ingyenesen letölthető mintakészítő szoftvert ajánl, amellyel egyszerűen készíthetők és tekinthetők meg a lemezre szánt grafikák.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom