Connect with us

Az Interware megvette az eTel Magyarország Kft.-t

Dotkom

Az Interware megvette az eTel Magyarország Kft.-t

Teljesen magyar tulajdonba került az egyik első hazai alternatív telekommunikációs szolgáltató, az eTel Magyarország Kft.

, miután az Interware Internet Szolgáltató Zrt. megvásárolta a Telekom Austriától. A több mint tíz éve piacon levő Interware már korábban piacvezető pozíciót vívott ki magának a szerverelhelyezés és a domainszolgáltatások terén, meghatározó szereplő a szélessávú internetszolgáltatásokban; a hangszolgáltatási piacon végrehajtott újabb akvizícióval – amely a NetAid Kft. év eleji felvásárlását követi – teljes körű és meghatározó telekommunikációs szolgáltatóvá válik a százszázalékos magyar tulajdonban levő cég.

Az ügylet kapcsán Sátor Csaba, az Interware operatív vezérigazgató-helyettese kiemelte: a cégfelvásárlással lehetővé válik, hogy új szolgáltatásokat és szoros egységet alkotó, de a telekommunikáció különböző területeit összekapcsoló termékeket vezessenek be. Az Interware Zrt. az akvizíciónak és az ebből eredő szinergiák kihasználásának köszönhetően 2008-ban kétszeres, 400 millió feletti EBITDA-mutatót és 3 milliárd forintot jelentősen meghaladó árbevételt vár.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom