Connect with us

technokrata

Check Point Magyarországon

Dotkom

Check Point Magyarországon

A Check Point Software Technologies megalapította magyarországi képviseletét.

A Check Point évek óta jelen van Magyarországon üzleti partnerei és disztribútorai révén, a helyi képviselet alapításával erősíteni kívánja pozícióját a régió egyik legfejlettebb és legtelítettebb informatikai piacán.

“Kiváló lehetőségeket látunk a magyarországi informatikai piacban, és hajlandóak vagyunk helyi tevékenységünket további befektetésekkel erősíteni.” – mondta David Klusáček, a Check Point Software Technologies CEE regionális igazgatója – „Nagy hangsúlyt fektetünk a termékfejlesztésre és üzleti tevékenységünk javítására. Ez, természetesen, összetett feladat, de jól képzett, szakértő partnereinknek és most már a helyi Check Point képviseletnek köszönhetően meg tudjuk valósítani.”

A Check Point Software Technologies magyarországi képviseletének vezetője Vándor Benjámin. Új munkakörében legfontosabb feladata a Check Point magyarországi üzleti tevékenységének bővítése, az új piaci lehetőségek feltérképezése, a helyi értékesítési csatornák és a kiemelt ügyfelek körének erősítése, valamint marketing feladatok ellátása. Mielőtt a Check Point-hoz csatlakozott volna, Vándor Benjámin 10 évet dolgozott az informatikai ipar különböző területein; az elmúlt hat esztendőben a Cisco Systems Magyarországnál látta el az értékesítési feladatok széles körét. Vándor Benjámin 1999-ben szerzett mérnöki diplomát.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle