Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Donald Kacsa-mobiltelefon és a Miki Egér-GSM

Dotkom

Jön a Donald Kacsa-mobiltelefon és a Miki Egér-GSM

A Disney mobiltelefon-szolgáltatást indít Japánban, a hálózatot egy helyi szolgáltatótól bérli, a sikert jól bevált mesefiguráitól reméli.

A Walt Disney mobilszolgáltatást indít Japánban a Softbank Corp. céggel közösen, amely társaságtól a mobilhálózati kapacitást bérli. A 2008 tavaszától elérhetővé váló újdonságot régi jól bevált rajzfilmfiguráira építi a cég, amelyek a Disney-hálózathoz tartozó mobiltelefonokon jelennek meg. A Walt Disney főnöke arra számít, hogy Donald Kacsa, Miki Egér és a többi híres figura rajongói átváltanak a Disney-mobilra, hasonlóan a Softbankhoz, amely új ügyfeleket vár a mesetelefonoktól.

A rajzfilmcég óvatosan lép piacra: nem épít saját értékesítő hálózatot, hanem a Softbankén kínálja majd portékáit. Ez 2400 elárusító helyet jelent a 127 millió lakost számláló Japánban, amelyben 100 millió mobiltelefont használnak az ügyfelek. A telített piacon kétségbeejtően nehéz feladatot jelent a mobilcégeknek forgalmuk bővítése. A Softbank tavaly lépett be a piacra a Vodafone rendszerének megvételével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés