Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Novell felvásárolta a Senforce Technologiest

Dotkom

A Novell felvásárolta a Senforce Technologiest

A Novell a Senforce Technologies felvásárlásával az iparág vezető végponti biztonsági megoldásaival bővíti rendszer- és erőforrás-kezelési termékcsaládját.

Újabb cégfelvásárlással bővült a Novell: a Senforce Technologies a végpontok biztonsági megoldásainak vezető gyártója, amelynek termékeivel tovább bővül a Novell házirendalapú felügyeleti szolgáltatásainak köre. A Novell vállalati felügyeleti stratégiájának részét képező ZENworks Endpoint Security Management termék az ügyfelek informatikai erőforrásait védi az adatlopás, a vezeték nélküli hálózatok kihasználása, a szoftvertámadások, a rosszindulatú programok és vírusok növekvő fenyegetése ellen.

Chris Christensen, az IDC elemzője szerint az ügyfelek a belső és a külső informatikai fenyegetettség folyamatos növekedése mellett egyre szélesebb körben használnak mobil számítástechnikai eszközöket, emiatt egyre inkább összefonódik a felügyelet és a biztonság területe. A Senforce Technologies felvásárlásával a Novell végponti biztonsági képességeket is tartalmazó, átfogó biztonsági és felügyeleti megoldásokat nyújt majd a jövőben, ami hozzásegíti a vállalatokat ahhoz, hogy az üzleti tevékenység akadályozása nélkül biztonságossá tegyék hálózataikat és adataikat.

A felvásárlásnak köszönhetően olyan biztonsági szakértelem és technológia került a Novell birtokába, amellyel lehetővé válik a végpontbiztonsági és konfigurációkezelési megoldások szoros integrációja. Idén már a Senforce Technologieszal közösen fejlesztette aNovell a ZENworks Endpoint Security Management terméket, amely a vállalati hálózat legsebezhetőbb pontja, a felhasználói végpontok védelmére kínál megoldást.

Egyre több vállalat és kormányhivatal veszít el kritikus fontosságú és bizalmas információkat a nem biztonságos vállalati és személyes eszközök ellopása vagy elvesztése miatt. Ez a felvásárlás a Novell vállalati felügyeleti stratégiáját támogatja és hozzájárul ahhoz, hogy az ügyfelek a munkaállomásoktól az adatközpontokig bárhol és bármikor a legtöbbet hozhassák ki informatikai beruházásaikból a bonyolultság és a kockázat csökkenése mellett – nyilatkozta Joe Wagner, a Novell alelnöke és rendszer- és erőforrás-kezelésért felelős vezérigazgatója.

A Novell ZENworks Endpoint Security ManagementAz új megoldás a munkaállomások titkosítási házirendjeinek betartatásával megóvja a hálózatokat az olyan potenciális biztonsági rések kialakulásától, mint például az adatszivárgás és a rosszindulatú fenyegetések, függetlenül attól, hogy a felhasználó kapcsolódik-e a hálózathoz, vagy sem. A ZENworks Endpoint Security Management a Novell ZENworks rendszer- és erőforrás-kezelési termékcsaládjának részeként a cserélhető biztonsági eszközök ellenőrzését, személyes tűzfalat, vezeték nélküli biztonságot és alkalmazás-ellenőrzést kínál a hálózat biztonsága érdekében. Emellett az adatvesztés vagy a rosszindulatú támadás veszélye nélkül biztosítja a mobil számítástechnika rugalmasságát.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés