Connect with us

technokrata

A Novell felvásárolta a Senforce Technologiest

Dotkom

A Novell felvásárolta a Senforce Technologiest

A Novell a Senforce Technologies felvásárlásával az iparág vezető végponti biztonsági megoldásaival bővíti rendszer- és erőforrás-kezelési termékcsaládját.

Újabb cégfelvásárlással bővült a Novell: a Senforce Technologies a végpontok biztonsági megoldásainak vezető gyártója, amelynek termékeivel tovább bővül a Novell házirendalapú felügyeleti szolgáltatásainak köre. A Novell vállalati felügyeleti stratégiájának részét képező ZENworks Endpoint Security Management termék az ügyfelek informatikai erőforrásait védi az adatlopás, a vezeték nélküli hálózatok kihasználása, a szoftvertámadások, a rosszindulatú programok és vírusok növekvő fenyegetése ellen.

Chris Christensen, az IDC elemzője szerint az ügyfelek a belső és a külső informatikai fenyegetettség folyamatos növekedése mellett egyre szélesebb körben használnak mobil számítástechnikai eszközöket, emiatt egyre inkább összefonódik a felügyelet és a biztonság területe. A Senforce Technologies felvásárlásával a Novell végponti biztonsági képességeket is tartalmazó, átfogó biztonsági és felügyeleti megoldásokat nyújt majd a jövőben, ami hozzásegíti a vállalatokat ahhoz, hogy az üzleti tevékenység akadályozása nélkül biztonságossá tegyék hálózataikat és adataikat.

A felvásárlásnak köszönhetően olyan biztonsági szakértelem és technológia került a Novell birtokába, amellyel lehetővé válik a végpontbiztonsági és konfigurációkezelési megoldások szoros integrációja. Idén már a Senforce Technologieszal közösen fejlesztette aNovell a ZENworks Endpoint Security Management terméket, amely a vállalati hálózat legsebezhetőbb pontja, a felhasználói végpontok védelmére kínál megoldást.

Egyre több vállalat és kormányhivatal veszít el kritikus fontosságú és bizalmas információkat a nem biztonságos vállalati és személyes eszközök ellopása vagy elvesztése miatt. Ez a felvásárlás a Novell vállalati felügyeleti stratégiáját támogatja és hozzájárul ahhoz, hogy az ügyfelek a munkaállomásoktól az adatközpontokig bárhol és bármikor a legtöbbet hozhassák ki informatikai beruházásaikból a bonyolultság és a kockázat csökkenése mellett – nyilatkozta Joe Wagner, a Novell alelnöke és rendszer- és erőforrás-kezelésért felelős vezérigazgatója.

A Novell ZENworks Endpoint Security ManagementAz új megoldás a munkaállomások titkosítási házirendjeinek betartatásával megóvja a hálózatokat az olyan potenciális biztonsági rések kialakulásától, mint például az adatszivárgás és a rosszindulatú fenyegetések, függetlenül attól, hogy a felhasználó kapcsolódik-e a hálózathoz, vagy sem. A ZENworks Endpoint Security Management a Novell ZENworks rendszer- és erőforrás-kezelési termékcsaládjának részeként a cserélhető biztonsági eszközök ellenőrzését, személyes tűzfalat, vezeték nélküli biztonságot és alkalmazás-ellenőrzést kínál a hálózat biztonsága érdekében. Emellett az adatvesztés vagy a rosszindulatú támadás veszélye nélkül biztosítja a mobil számítástechnika rugalmasságát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák