Connect with us

technokrata

Polygon reloaded

Dotkom

Polygon reloaded

Újból elnyerte és immáron hetedik éve teljesíti az IBM Premier Business Partner státuszának feltételeit a Polygon Informatikai Kft.

A Premier státusz kivívásához a szigorú értékesítési terven túl jelentős számú, magasan kvalifikált szakértőre, műszaki kompetenciára és jó ügyfél-elégedettségi eredményekre is szükség van, amelyet ma Magyarországon csupán három cég teljesít – közölte Gál György, a társaság ügyvezető igazgatója.

A Polygon 17 éve az IBM partnere Magyarországon, és az alapítás óta az IBM technológiák forgalmazásával foglalkozik. A vállalat folyamatosan növelve bevételeit 2006-ban 4,5 milliárd forint árbevételt ért el. Tulajdonosa jelenleg hat magyar magánszemély, akik a cég működtetésében aktívan részt vesznek. Szegeden és Budapesten dolgozó munkatársainak száma összesen 100 fő. A vállalat az eltelt években stabil, egyre bővülő ügyfélkört alakított ki, főként a hazai bankvilágban, IBM gépeket üzemeltető vállalatoknál, intézményeknél. A céget szerver és pc-rendszerek, adattárolók, hálózati és kábelezési megoldások kialakításában az IBM-hez partneri szerződés köti. Több szoftveralkalmazási és -fejlesztési projektben, szolgáltatásokban alvállalkozóként működik együtt az IBM-mel. A vállalatot az IBM 2006-ban az Év üzleti partnere címmel, valamint a CEMAAS (Közép-Európa, Közel-Kelet, Afrika, Ausztria, Svájc) régió legnagyobb IBM iSeries forgalmazója díjjal tűntette ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák