Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Avnet felvásárolta az ACAL-t

Dotkom

Az Avnet felvásárolta az ACAL-t

A vállalati számítógépes termékek, szoftverek és szolgáltatások vezető viszonteladójaként ismert Avnet Technology Solutions (ATS) felvásárolta a hálózati és az informatikai biztonság területén specialista ACAL “IT Solutions” divízióját.

A tranzakcióval a hálózati, IT biztonsági termékek mellett dokumentum-megjelenítési és tárolási megoldásokkal szélesíti kínálatát az Avnet Európában. A felvásárlással az Avnet partnerhálózata további 2000 ACAL viszonteladó partnercéggel és rendszerintegrátorral bővül, valamint 180 fő szakemberrel, akik a komplex adattároló hálózati és dokumentumkezelő megoldások tervezésében és telepítésében tapasztalt specialisták – írja az ATS közleménye.

Dick Borsboom, az Avnet Technology Solutions EMEA elnöke a felvásárlásról elmondta: “Az ACAL IT Solutions üzletágának felvásárlásával ugrásszerűen bővülni fog termékkínálatunk olyan kiegészítő termékekkel, melyek a gyorsan növekvő piaci szegmensekben találhatók. Például az adattároló hálózatok (SAN), a vezetékes, vezeték nélküli hálózatok, biztonsági, és a dokumentumkezelő termékekkel jelentős előnyhöz jutunk.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés