Connect with us

technokrata

Nokia Intellisync Mobile Suite: Mozgásba hozza az üzletet

Dotkom

Nokia Intellisync Mobile Suite: Mozgásba hozza az üzletet

A mobil iroda ma már nem egy fogalom, hanem egy megtérülő befektetés.

Sokat utaznak munkatársai? Bárhol bármikor el akarja érni leveleit, szerveren tárolt fájljait? Felismerte az üzleti mobilitás biztonsági kockázatait? A Nokia Intellisync Mobile Suite-tal a mobil iroda már nem csak egy elvont fogalom, hanem egy megtérülő, biztonságos befektetés. Napjainkban a mobilitás és a rugalmas munkavégzés a munkavállalók és a munkáltatók szempontjából egyaránt alapkövetelmény. A Nokia Intellisync Mobile Suite programcsomag lehetővé teszi, hogy az úton lévő munkatársak egyszerűen és rugalmasan hozzáférjenek a vállalati alkalmazásokhoz: az e-mail postafiókok és a hálózaton tárolt fájlok folyamatos elérésétől kezdve a céges adatbázisok használatáig. A rendszergazdák könnyen felügyelhetik a mobilkészülékeket és következetesen betartathatják a biztonsági előírásokat. A Nokia Intellisync Mobile Suite felépítésének köszönhetően egy moduláris, gyártófüggetlen, előremutató mobil megoldás bármekkora vállalatról legyen is szó.

A Nokia Intellisync Mobile Suite számos különböző elemből épül fel, amelyek közül mindegyik használható önállóan, illetve egy vagy több más alkalmazással kombinálva. Minden vállalat saját igényeinek megfelelően állíthatja össze a szükséges, személyre szabott mobil megoldást. A Nokia Intellisync Mobile Suite programcsomag többek között biztonságos vezeték nélküli e-mailt, a fájl- és alkalmazásszinkronizálást kínál a vállalatoknak.

Wireless EmailA Nokia Intellisync Wireless Email alkalmazással könnyen és gyorsan elérhető a vállalati levelezőrendszer, a felhasználó naptárbejegyzései, névjegyzéke és teendőlistái. A megoldással menet közben is lehetőség nyílik az e-mail csatolmányok letöltésére, találkozók ütemezésére és almappák kezelésére. Virtuálisan mindent – beleértve az olvasott, olvasatlan és elküldött e-maileket, vázlatokat, törölt elemeket és csatolmányokat – teljes mértékben lehet szinkronizálni a levelezőszerverrel, legyen az Exchange, Domino, Groupwise, IMAP, POP3 vagy akár XML.

File SyncA Nokia Intellisync File Sync segítségével automatikusan eljuttathatunk dokumentumokat és tartalmakat munkatársaink mobil eszközeire, asztali vagy hordozható számítógépeire.

Application SyncA Nokia Intellisync Application Sync elérhetővé teszi a vállalati adatokat és alkalmazásokat az úton lévő munkatársaknak úgy, hogy virtuálisan összeköti őket bármilyen vállalati adatforrással. Ebben a komplex szoftverben megtalálható minden, ami a mobilkészüléken futó alkalmazások és a vállalati adatbázisok, illetve alkalmazások szinkronizálásához szükséges.

Device ManagementA Nokia Intellisync Device Management alkalmazással a rendszergazdák felügyelhetik a vállalati mobiltelefon-flottát. Beállíthatják a munkatársak mobil készülékeit, megalkothatják a biztonsági előírásokat, elérhetővé tehetik a vállalati alkalmazásokat és frissíthetik a készülékek szoftverét is.

A Nokia Intellisync Mobile Suite programcsomag széles körű készüléktámogatásának (Symbian, UIQ, Palm, Windows Mobile, Pocket PC, stb.) köszönhetően a vállalatok maguk dönthetik el, hogyan és kinek biztosítanak mobilitást. A kétszintű licencmodell és a Java-alapú J2ME, Symbian, Windows Mobile 5, UIQ, Brew vagy akár Palm támogatásának ötvözésével a széleskörű mobilitás előtt álló akadály is elhárul. A Nokia olyan megoldást biztosít, amely a felhasználó vagy a szolgáltató mobilitással kapcsolatos igényeinek változásával egyidejűleg képes bővülni, és amely a piac igényeire válaszol.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek