Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendezvénybelépők mobilon az iziSHOP-tól

Dotkom

Rendezvénybelépők mobilon az iziSHOP-tól

Szeptembertől minden szórakozni vágyó a mobiltelefonján is megvásárolhatja belépőjegyét az InterTicket összes színház-, koncert- és sportrendezvényére a Hedz Kft.

által üzemeltetett iziSHOP mobiláruház segítségével. A folyamatosan bővülő iziSHOP új szolgáltatása azoknak jelent nagy előnyt, akiknek nincs mindig kéznél az internet, de szeretnék a jegyelővételek fáradságos sorban állását elkerülni. “Az iziSHOP kitűnő választás azoknak, akik vásárlási keretek korlátai nélkül, mobilszolgáltatótól függetlenül, igazán felhasználóbarát felületen kívánják kiválasztani és megvásárolni belépőjegyeiket” – kommentálta a hírt Jobbágy Ervin, az InterTicket Kft. ügyvezetője.

A mobiltelefon menüjébe beépülő iziSHOP a vásárlónak praktikus programkeresőt kínál, amellyel az több ezer rendezvény közül választhat és rögtön jegyet is válthat. “Mostantól ha egy utcai plakáton megpillantunk egy rendezvényt és látjuk mellette az iziSHOP logóját, akkor a jegyet ott helyben pár perc alatt meg is vásárolhatjuk saját mobilunkról” – magyarázza az új szolgáltatás perspektíváit az iziSHOP-ot kifejlesztő Hedz Kft. ügyvezetője, Fejes Sándor. Eltérően más mobilos rendszerektől, az iziSHOP-ban a fizetés nem a telefonszámla vagy egy előre feltöltött egyenleg terhére, hanem az ezeknél lényegesen nagyobb költési keretet és kényelmet biztosító Visa vagy MasterCard típusú bankkártyánkról történik. A Hedz banki partnere az Inter-Európa Bank. Az iziSHOP-ban megvásárolt belépők a rendezvény előtt, a helyszínen a pénztáraknál vehetők át a mobiltelefonra kapott kód segítségével.

Az iziSHOP használatához mindössze egy Java-alkalmazást kell letölteni egyszer a telefonra, amely nemcsak a hazai, de külföldi mobilosoknak is 1-2 perc alatt elvégezhető (bővebben: www.izishop.hu, wap.izishop.hu). Számukra jelenleg angol és német nyelvű változatok állnak rendelkezésre. Ma az iziSHOP-ban rendezvényjegyeken kívül orvosi vizit- és napidíjat, valamint autópálya-matricát vásárolhatunk kényelmi felárak nélkül, de a választék rövidesen további alkalmazásokkal bővül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés