Connect with us

technokrata

Gyors ütemben nő a mobilinternetre előfizetők száma

Dotkom

Gyors ütemben nő a mobilinternetre előfizetők száma

elenleg már 88 városban, a lakosság több mint 45 százaléka számára elérhető a T-Mobile 3,6 Mbps (Budapest nagy részén pedig 7,2 Mbps) letöltési sebességet kínáló mobilinternet-szolgáltatása – jelentette be a közelmúltban Egerben Winkler János, a T-Mobile vezetője.

A szolgáltató első embere elmondta: az előző évi gyors felfutást követően, a notebookakcióknak is köszönhetően az első félévben a T-Mobile-nál további 56 százalékkal nőtt a számítógépes internetezéshez ajánlott mobilinternetes csomagokra előfizetők száma. A T-Mobile-szélessáv a teljes internetpiacon egyre meghatározóbb alternatívát jelent. Az ügyfelek az egyszerűséget, az azonnali hozzáférést, a kényelmes böngészést biztosító letöltési sebességet, a szabadságot és a kedvező havidíjakat értékelve egyre többen választják a T-Mobile internetszolgáltatását – mondta Winkler János. A kompromisszumok nélküli mobilinternet egyre kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe, hiszen például a tavaly év végén az akkor legnagyobb, 1 GB-os adatcsomagra előfizető ügyfelek változatlan díj mellett mára 8-szor több adatot forgalmazhatnak. A T-Mobile ráadásul teljes körű internetes csomagot biztosít ügyfeleinek, azaz új mobilinternet-előfizetés esetén notebookot és modemet vásárolhatnak, a legkedvezőbb konstrukcióban már 19 900 forint kezdőrészlettől, kamatmentes részletre.

Habis László, Eger polgármestere szerint a T-Mobile fejlesztései hozzájárulnak a település versenyképességéhez, és a legkorszerűbb internet-hozzáférés révén újabb lehetőséget teremtenek a az üzleti szféra számára. A mobilinternet erősíti az esélyegyenlőséget és napjainkban a települések infrastruktúrájának elválaszthatatlan részét képezi.Új mobilinternetes akciók a T-Mobile-nál!A T-Mobile legújabb akciójának keretében a 2 GB-os és 5 GB-os csomagokhoz további 3G-forgalmat biztosít év végéig, így a két népszerű csomagra előfizető ügyfelek jóval többet internetezhetnek. Az új előfizetést vásárlóknak a 3 GB többletforgalom a hűségnyilatkozat teljes idejére jár. Ráadásul a T-Mobile új előfizetés esetén a havidíjakat is megfelezi, a 2 GB-os internetes csomagok a 3 GB adatforgalommal együtt havonta 2895 forintért fizethetők elő december 31-ig, azt követően pedig 5790 forintos havidíjért vehetők igénybe.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák