Connect with us

technokrata

Letölteni, frissíteni – tovább javul a Vista

Dotkom

Letölteni, frissíteni – tovább javul a Vista

Újabb patch-ek a sebesség és a megbízhatóság szolgálatában.

Négy különálló javítás látott napvilágot a Microsoft vonatkozó website-ján (32 bites változat, 64 bites változat), melyek olyan problémákra hoznak gyógyírt, mint az USB-kkel kapcsolatos hiányosságok, illetve továbbfejlesztik a Windows Media Playert és a Media Centert. Ezzel Redmond ismét a kedvében akar járni az operációs rendszert már adoptálóknak; mint ismeretes, lassan két hónapja adott ki két frissítést, amelyekkel szintén a Windows Vista teljesítményén és megbízhatóságán javított (erről bővebben itt).

A hónap első napján megjelent patch-ek többek között elősegítik az egy töltéssel elérhető akkumulátoridő még távolabbra való kitolását, továbbfejlesztik a vezetékmentes hálózati csatlakozások stabilitását és megszüntetnek néhány, az antivírus szoftverekkel fennálló problémát. Gyorsabb rendszerfelállást ígérnek, történjen az akár kikapcsolt, akár alvó állapotból. 12 hibát szüntet meg a másik patch, amely a Universal Serial Bus kezelését hivatott jobbá tenni; illetve hasonlóan kumulatív frissítés jelent meg a Media Centerhez is. Ez utóbbi a Windows Vista Xbox 360-nal való együttműködését teszi zökkenőmentesebbé. Végül a negyedik update a Windows Media Player 11-hez készült, amiről túl sokat nem árult el a Microsoft, csak annyit kötött az érdeklődők orrára, hogy megszünteti a szoftver adatbázisában bizonyos körülmények között fellépő hibákat.

Mindkét platformra (32 bites változat, 64 bites változat) letölthetők a frissítések gyors Download szerverünkről is. Valószínű, hogy a jövő év elején megjelenő SP1 részévé is válnak ezek a módosítások, de aki nem akar hónapokat várni az operációs rendszer stabilabb és gyorsabb működésére, annak itt a lehetőség a telepítésre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák