Connect with us

technokrata

Egyedülálló rendszer lesz

Dotkom

Egyedülálló rendszer lesz

A GTS Central Europe, a régió vezető alternatív távközlési szolgáltatója, a GTS-Datanet Távközlési Kft.

anyavállalata bejelentette, hogy Közép-Európában egyedülálló, országhatárokon átnyúló, központilag menedzselt MPLS-adathálózati szolgáltatást indított a térségben működő multinacionális vállalatok távközlési igényeit figyelembe véve. A GTS Central Europe MPLS hálózatának újszerűsége abban rejlik, hogy nem az iparágban általánosan elterjedt módon, országos hálózatok egybekapcsolásával jött létre, hanem egyetlen, egységes, teljes Közép-Európát lefedő rendszerként telepítették a cég szakemberei. A Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát lefedő adathálózatot Prágából központilag menedzselik.

A legkorszerűbb technológiát képviselő MPLS-hálózat kialakításával a GTS Central Europe olyan integrált távközlési szolgáltatásokat nyújthat a régióban működő vállalatoknak, amelynek segítségével a korábbinál biztonságosabb, mégis költséghatékonyabb módon oldható meg a telephelyek közötti információáramlás. Ennek oka, hogy a GTS Central Europe teljes régiót lefedő, saját tulajdonú MPLS-hálózatának működtetése a központi hálózatfelügyeletnek köszönhetően stabilabb, biztonságosabb, a hibaelhárítási idő pedig rövidebb, mint a hasonló méretű, de több távközlési szolgáltató által közösen üzemeltetett rendszerek esetében. “A GTS-csoport cseh, szlovák, lengyel, magyar és román leányvállalatai külön-külön is meghatározó szereplők országuk alternatív távközlési piacán, együttesen azonban egyedülálló piaci pozícióban vannak Közép-Európában” – mondta el Polgár Tamás, a GTS Central Europe ügyvezető igazgatója. “Célunk, hogy ezt a versenyelőnyt kihasználva a legmagasabb színvonalú integrált hang-, internet- és adatszolgáltatást kínáljuk a régióban jelen lévő multinacionális vállalatoknak” – tette hozzá.

A GTS Central Europe jelenleg is MPLS-ügyfelei között tudhatja többek között a Palace Cinemas multiplex mozihálózatot, amelynek 20 létesítménye között biztosít kiemelt biztonságú adatkapcsolatot Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. A GTS Central Europe MPLS-hálózatán fut többek között a Palace Cinemas teljes számlázási és jegyfoglalási rendszere az érintett országokban.

Az MPLS (Multiprotokoll Label Switching) a jelenleg ismert legbiztonságosabb és leghatékonyabb IP-technológia virtuális magánhálózatok létrehozására, amely egységes közeget biztosít az előfizetők egyes telephelyei között zajló hang- és adatkommunikáció lebonyolításához.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom