Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szimmetrikus DSL szolgáltatást kínál a T-Com

Dotkom

Szimmetrikus DSL szolgáltatást kínál a T-Com

A T-Com néhány hete dobta piacra Szimmetrikus DSL üzleti szolgáltatását, amelyet főként a kis- és középvállalatoknak fejlesztettek ki. Fogadtatása már most is biztató. A szolgáltatás előnye, hogy azonos fel- és letöltési sebességet biztosít, továbbá átalánydíjért vehető igénybe felhasználási időtől és internetforgalomtól függetlenül.

emrég új termékkel jelent meg a piacon a T-Com, a Szimmetrikus DSL szolgáltatás legfőbb jellemzője, hogy – az ADSL-lel vagy a TDSL-lel szemben – azonos fel- és letöltési sebességet biztosít. Az újdonság főleg azok körében számíthat majd nagy népszerűségre, akiknek a feltöltési sebesség megnövelése hiánypótló megoldást jelent – mondta lapunknak Veress Sándor, a Magyar Telekom vezető termékmenedzsere. Ez olyan vállalkozásoknak lehet fontos, amelyek tartalomszolgáltatással foglalkoznak, önálló szervert igénylő vállalatirányítási rendszert vagy saját mail-szervert üzemeltetnek. A szolgáltatás ideális több telephellyel rendelkező cégeknek is, ahol a felhasználók az interneten keresztül a központi szerverekhez csatlakoznak. Szintén kiváló megoldást jelenthet azon vállalkozásoknak, amelyek üzletvitelük során nagyobb mennyiségű adatállománnyal dolgoznak, ilyenek például a grafikai stúdiók, illetve a kiadványszerkesztéssel, az építéssel és beruházással foglalkozó cégek vagy a turisztikai tevékenységet végző vállalkozások.

A T-Com 1 Mbit/s és 2 Mbit/s sávszélességgel kínálja Szimmetrikus DSL üzleti csomagjait. A szolgáltató mindkét csomag esetén a letöltési sebességgel azonos feltöltési sebességet (1Mbit/s vagy 2 Mbit/s) garantál. Ez a sebesség hatékony feltöltést tesz lehetővé: míg egy átlagos ADSL-csomaggal több mint 4 óra alatt tölthető fel egy 500MB-os állomány, addig a Szimmetrikus DSL 2 Mbit/s csomaggal már fél óra alatt. A jelentős feltöltési igényt kiszolgáló internet-hozzáférés mellett a T-Com összesen 500 MB tárhellyel 5 e-mail-címet és 50 MB webtárhelyet is biztosít a csomag felhasználóinak. A csomagok átalánydíjért vehetők igénybe, ami nem függ a használati időtől és az internetforgalomtól. A szolgáltatás tartalmazza az igénybevételhez szükséges végberendezést is, valamint a szimmetrikus DSL üzleti csomagokhoz opcionálisan fix IP-címet is biztosít a T-Com. A Szimmetrikus DSL 1 Mbit/s és a Szimmetrikus DSL 2 Mbit/s csomagok október 31-ig történő megrendelés esetén belépési díj fizetése nélkül, kedvezményes havidíjjal vehetők igénybe 30 ezer forinttól. A Szimmetrikus DSL abban is különbözik az ADSL-től, hogy az előbbit önálló hálózaton biztosítják, vagyis nem kapcsolódik hozzá – törvényszerűen – távbeszélővonal, ám akik ezt megtartva vagy ilyennel együtt igénylik az új szolgáltatást, azoknak kedvezményt biztosít a társaság.

A T-Com Szimmetrikus DSL szolgáltatása Budapesten 18 kerületben és országszerte további 76 településen vehető igénybe. A Szimmetrikus DSL szolgáltatást a Magyar Telekom internetszolgáltató partnerein keresztül is biztosítja. Az új termék még csak néhány hete jelent meg a távközlési cég szolgáltatási között, amit eddig nem támogatott jelentős kampány – ezt szeptemberre tervezték -, ennek ellenére eddig biztató a fogadtatása – fogalmazott Veress Sándor.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés