Connect with us

technokrata

Szimmetrikus DSL szolgáltatást kínál a T-Com

Dotkom

Szimmetrikus DSL szolgáltatást kínál a T-Com

A T-Com néhány hete dobta piacra Szimmetrikus DSL üzleti szolgáltatását, amelyet főként a kis- és középvállalatoknak fejlesztettek ki. Fogadtatása már most is biztató. A szolgáltatás előnye, hogy azonos fel- és letöltési sebességet biztosít, továbbá átalánydíjért vehető igénybe felhasználási időtől és internetforgalomtól függetlenül.

emrég új termékkel jelent meg a piacon a T-Com, a Szimmetrikus DSL szolgáltatás legfőbb jellemzője, hogy – az ADSL-lel vagy a TDSL-lel szemben – azonos fel- és letöltési sebességet biztosít. Az újdonság főleg azok körében számíthat majd nagy népszerűségre, akiknek a feltöltési sebesség megnövelése hiánypótló megoldást jelent – mondta lapunknak Veress Sándor, a Magyar Telekom vezető termékmenedzsere. Ez olyan vállalkozásoknak lehet fontos, amelyek tartalomszolgáltatással foglalkoznak, önálló szervert igénylő vállalatirányítási rendszert vagy saját mail-szervert üzemeltetnek. A szolgáltatás ideális több telephellyel rendelkező cégeknek is, ahol a felhasználók az interneten keresztül a központi szerverekhez csatlakoznak. Szintén kiváló megoldást jelenthet azon vállalkozásoknak, amelyek üzletvitelük során nagyobb mennyiségű adatállománnyal dolgoznak, ilyenek például a grafikai stúdiók, illetve a kiadványszerkesztéssel, az építéssel és beruházással foglalkozó cégek vagy a turisztikai tevékenységet végző vállalkozások.

A T-Com 1 Mbit/s és 2 Mbit/s sávszélességgel kínálja Szimmetrikus DSL üzleti csomagjait. A szolgáltató mindkét csomag esetén a letöltési sebességgel azonos feltöltési sebességet (1Mbit/s vagy 2 Mbit/s) garantál. Ez a sebesség hatékony feltöltést tesz lehetővé: míg egy átlagos ADSL-csomaggal több mint 4 óra alatt tölthető fel egy 500MB-os állomány, addig a Szimmetrikus DSL 2 Mbit/s csomaggal már fél óra alatt. A jelentős feltöltési igényt kiszolgáló internet-hozzáférés mellett a T-Com összesen 500 MB tárhellyel 5 e-mail-címet és 50 MB webtárhelyet is biztosít a csomag felhasználóinak. A csomagok átalánydíjért vehetők igénybe, ami nem függ a használati időtől és az internetforgalomtól. A szolgáltatás tartalmazza az igénybevételhez szükséges végberendezést is, valamint a szimmetrikus DSL üzleti csomagokhoz opcionálisan fix IP-címet is biztosít a T-Com. A Szimmetrikus DSL 1 Mbit/s és a Szimmetrikus DSL 2 Mbit/s csomagok október 31-ig történő megrendelés esetén belépési díj fizetése nélkül, kedvezményes havidíjjal vehetők igénybe 30 ezer forinttól. A Szimmetrikus DSL abban is különbözik az ADSL-től, hogy az előbbit önálló hálózaton biztosítják, vagyis nem kapcsolódik hozzá – törvényszerűen – távbeszélővonal, ám akik ezt megtartva vagy ilyennel együtt igénylik az új szolgáltatást, azoknak kedvezményt biztosít a társaság.

A T-Com Szimmetrikus DSL szolgáltatása Budapesten 18 kerületben és országszerte további 76 településen vehető igénybe. A Szimmetrikus DSL szolgáltatást a Magyar Telekom internetszolgáltató partnerein keresztül is biztosítja. Az új termék még csak néhány hete jelent meg a távközlési cég szolgáltatási között, amit eddig nem támogatott jelentős kampány – ezt szeptemberre tervezték -, ennek ellenére eddig biztató a fogadtatása – fogalmazott Veress Sándor.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom