Connect with us

technokrata

Nem adja olcsóbban notebookjait az Acer

Dotkom

Nem adja olcsóbban notebookjait az Acer

A notebookjairól ismert Acer nem az árcsökkentéssel, hanem a termékek fejlesztésével akar több komputert eladni Magyarországon is.

Nem változtat magyarországi értékesítési stratégiáján a dél-koreai Acer komputergyártó azt követően, hogy felvásárolta az egyesült államokbeli Gatewayt és élni fog az utóbbi cég kezében lévő elővásárlási joggal a Packard Bellre – írja a Világgazdaság. Szemben a Hewlett-Packarddal, amely a Compaqkal való egyesülés után megszüntette az önálló márkát, azaz mindent HP-logó alatt kínál, az Acernél úgy látják, nagyobb növekedést tudnak elérni több márkanév alatt. A Gateway az USA-ban, a Packard Bell Franciaországban, a Benelux államokban, Nagy-Britanniában és részben Németországban erős, míg az Acert Kelet-Európában ismerik jobban.

A magyarországi eladásokat továbbra is a szlovákiai régiós központból irányítják. Az itteni képviseletet egyelőre nem bővítik. A notebookjairól ismert cég nem árcsökkentéssel, hanem termékfejlesztéssel akarja erősíteni piaci pozícióit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom