Connect with us

technokrata

Kevesebbet költünk telefonra – az MTelekomot nem zavarja

Dotkom

Kevesebbet költünk telefonra – az MTelekomot nem zavarja

A rossz üzleti környezet ellenére sem látja veszélyben a Magyar Telekom árbevételét és üzemi eredményét 2007-ben a cég vezérigazgatója.

Magyar Telekom nem kívánja felülvizsgálni éves árbevétel- és EBITDA-előrejelzését, annak ellenére sem, hogy a megnövekedett adók és a magyarországi távközlési kiadások csökkenése komoly kihívást jelent számára. Nem látjuk okát semmi változtatásnak pillanatnyilag – mondta Christopher Mattheisen, a cég elnök-vezérigazgatója hírügynökségeknek nyilatkozva egy telefonkonferencián.

Az MTelekom 1,7 százalékos konszolidált második negyedéves nettóprofit-növekedésről adott számot, és jelezte, hogy a gazdasági növekedés lassulása több milliárd forinttal kurtíthatja meg éves nyereségét.

Az EU által kikényszereített roamingdíj-csökkentés hatásával kapcsolatban elmondta: az első tapasztalatok szerint esett a mobilágazat bevétele emeiatt, ám ebből nem lehet következtetni a hosszabb távú következményekre. Megerősítette továbbá, hogy nincs határideje a macedóniai és montenegrói leányvállalatnál folyó vizsgálat lezárásának.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom