Connect with us

technokrata

Zene korlátlanul 3000 forintért a Vodafone-tól

Dotkom

Zene korlátlanul 3000 forintért a Vodafone-tól

A Vodafone Group Plc 14 új, harmadik generációs mobiltelefont készül piacra dobni az év végéig, és bővíti a brit előfizetők számára a zeneletöltő szolgáltatásait is.

A Vodafone előfizetői számára elérhetővé teszi a Nokia Oyj, a Research In Motion Ltd. és a Samsung Corp. új készülékeit, valamint négy, úgynevezett 2,5G-s mobiltelefont is. Az új telefonok gyorsabb internet-hozzáférést és megnövelt webelérést biztosítanak, többek között lehetőséget adva a felhasználóknak, hogy az EBay, a Google és a MySpace oldalait is böngészhessék.

Az Omnifone MusicStation szolgáltatáson keresztül a brit cég előfizetői számára heti két fontért korlátlan letöltési lehetőséget biztosít a Universal Music Group, a Sony BMG Music Entertainment, az EMI Music és a Warner Music Group forgalmazásában megjelenő zeneszámok között. A Musicstation szolgáltatás elérhető lesz a Vodafone által most piacra dobott készülékeken, valamint a már forgalomban lévő 2,5G-s és 3G-s mobiltelefonokon keresztül. Az új szolgáltatás több mint 1 millió zeneszám letöltését teszi lehetővé a felhasználóknak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom