Connect with us

technokrata

LCD-hadjárat Európában

Dotkom

LCD-hadjárat Európában

A Sharp Electronics által augusztus végén megnyitott lengyelországi LCD TV üzem a cég tervei szerint maradéktalanul kielégítheti az európai fogyasztók igényeit.

Európa jelenleg a világ legnagyobb LCD-televízó piaca, amely a globális televízió-kereslet közel negyven százalékát adja. A múlt évben közel 10 millió tévét adtak el csak a legnagyobb piacokon – Németországban, Olaszországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban. Ezek a piacok a Sharp szerint 2011-re az eladások harmadáért felelnek majd. A vállalat célja, hogy a Lengyelországban létesített, 44 millió eurós beruházás keretein belül megépült, Cristal Park (Kristály Park) új LCD TV üzem kapacitásával maradéktalanul kielégíthesse az egyelőre még nem megszilárdult európai piaci keresletet.

A kelet-európai piacokon tapasztalható 200 százalékot is meghaladó kereslet-növekedés kiszolgálása érdekében a Sharp lengyelországi üzeme 2010-től évente 10 millió lapos képernyős televízióval láthatja el a térség országait. A kereslet növekedését az is segíti, hogy a műsorszolgáltatók megkezdték a digitális szórásra történő átállást, valamint lassan, de biztosan növekszik a HD szolgáltatások népszerűsége is. A vállalat az üzemelés első évében már 2,2 millió Aquos LCD TV eladásával számol a közép-európai térségben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

önmagát fertőtlenítő kilincs
Mate 20 X

SmartPhone

Megérkezett a Huawei első 5G-s okostelefonja

2019. október 19. szombat
wifi 6

Kütyük

Megérkezett a Wifi 6, amely kisimítja ráncainkat

2019. október 17. csütörtök
nokia android frissítés hmd global

SmartPhone

Megkezdődött a Nokia okostelefonok android frissítése

2019. október 16. szerda

Dotkom