Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megszokható a Sony Ericsson P1i

Dotkom

Megszokható a Sony Ericsson P1i

A hagyományos kialakítású Sony Ericsson P1i sem dizájnjával, sem funkcionalitásával nem okozott különösebb meglepetést.

A QVGA érintőképernyős és a Qwerty billentyűs okos telefon Symbian operációs rendszerrel rendelkezik, amely 160 megabájt belső – Memory Stick Micro kártyával tovább bővíthető – memória felett uralkodik. Bár külsejét tekintve nagy a hasonlóság a gyártó M600i típusával, méretei kisebbek: hossza 106, szélessége 55, vastagsága pedig 17 milliméter.

Bár tesztünk során a 2,6 colos képátlójú, 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú érintőkijelző ujjal is egészen használhatónak bizonyult, a készülék bal oldalán elhelyezett görgető nagyon hasznos a menüpontok közötti gyors váltásoknál.

A lehajtható, illetve leszedhető flippet kivéve a Qwerty billentyűzet a hagyományos vonalat követi, szinte teljesen megegyezik a M600 típusnál használt gombsorral, csupán számsora lett piros színű, ami azt a nemzetközi véleményt látszik alátámasztani, amely szerint csupán szimpla verziófrissítésről, marketingfogásról van szó. A sokat vitatott billentyűk kétségkívül lehetnének nagyobb méretűek, bár egy-két nap használat után megszokható. Különböző internetes fórumokon többen is arról számolnak be, hogy a P1i kamerája pár nap használat után egyszerűen felmondja a szolgálatot, teljesen működésképtelenné válik, fotózni, illetve videózni sem lehet vele. Mi ezt egy hét használat után sem tapasztaltuk.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés