Connect with us

NAV 2008 – megújuló antivírus a Symantec-től

Dotkom

NAV 2008 – megújuló antivírus a Symantec-től

A sárga-fekete vállalat szerint tovább gyorsul a szoftver.

A Symantec bejelentette a Norton Internet Security 2008 és Norton AntiVirus 2008 termékeinek megjelenését. A vállalat mindkét szoftver teljesítményét optimalizálta, megnövelte a technológiai támogatást és csökkentette a felhasználói beavatkozás igényét. A Norton 2008-as termékek védelmet biztosítanak az új támadások ellen, továbbá a védelmet a PC-n túl is kiterjesztik a vezetéknélküli otthoni hálózatokra és az online azonosítókra is.

Újdonságok
Böngésző védelem – Védelmet nyújt az úgynevezett „drive-by download” és egyéb új vagy ismeretlen fenyegetettségek ellen, amelyek az Internet Explorer sérülékenységeit használják ki. Nulladik napi proaktív védelem a kártékony kódok ellen, amelyek az ActiveX, JavaScript és VBSscript alkalmazásokat használják a böngésző támadására.
Norton Identity Safe – A személyes információkat és azonosítókat védi az online bankolás, vásárlás és böngészés közben. Lehetővé teszi a felhasználók számára annak ellenőrzését, hogy mely információkat osztják meg a weboldallal, biztonságosan tárolja a személyes információkat, illetve automatikusan beilleszti a jelszavakat. Tárolja és titkosítja a jelszavakat és a bizalmas adatokat, automatikusan használja ezeket a felhasználó kérésére, hogy időt spóroljon, illetve védelmet biztosítson a billentyűleütéseket követő programoktól. (Ez a funkció csak a Norton Internet Security 2008-ban található meg.)
Egykattintásos támogatás – Kényelmes hozzáférést biztosít a technikai támogatáshoz, amelyek korábban már elérhetők voltak a Norton 360-ban is. Automatikus hibaelhárítást biztosít az olyan szokványos problémák esetén, mint a kapcsolódás, licencek kezelése illetve termék-aktiválás. A fő felületen keresztül direkt elérést biztosít a technikai támogatáshoz telefonon, e-mailben vagy chaten keresztül.
Otthoni hálózati funkció – Feltérképezi a csatlakoztatott eszközöket, így képet alkot a helyi hálózaton működő eszközökről. Nyomonköveti azon számítógépek általános biztonsági állapotát, amelyeken Norton Internet Security 2008 vagy Norton AntiVirus 2008 fut. E mellet a Norton Internet Security 2008-on belül ez a funkció ellenőrzi a vezetéknélküli hálózat biztonságát, figyelmezteti a felhasználót, amikor nem biztonságos vezetéknélküli hálózatra akar csatlakozni, és segítséget nyújt a hálózati biztonsági beállítások menedzselésében. Ajánlásokat biztosít a vezetéknélküli routerek biztonságossá tételéhez, továbbá hasznos tanácsokkal szolgál az otthoni hálózat biztonságához.
Teljesítmény, teljesítmény, teljesítmény – A 2007-es termékportolióban végrehajtott teljesítmény-növelést követve a Symantec további fejlesztéseket hajtott végre a teljesítmény növelésében a kulcsfontosságú funkciók esetében. A Norton Internet Security 2007-hez viszonyítva a 2008-as termék felhasználói felülete 22 százalékkal gyorsabban reagál, és a gyors-szkennelést 39 százalékkal gyorsabban hajtja végre.

Mindkét termék magába foglalja a SONAR viselkedés-alapú azonosítási technológiát, amely védelmet nyújt a kártékony kódokkal szemben, mielőtt a szokványos vírus és antispyware beállítások képesek lennének felismerni azokat. A Norton Internet Security 2008-ban a SONAR teljes szkennelést hajt végre minden egyes alkalommal, amikor egy alkalmazás kívülrül érkező kommunikációval próbálkozik, és védi az azonosítókat. Ezek az új elemek egézítik ki a Norton Internet Security-ban már eddig is meglévő funkciókat, beleértve a rootkitek elleni védelmet, és az új, Threat Interceptor sérülékenységek elleni védelmi technológiát. A Threat Interceptor az alábbi techológiákat tartalmazza: Threat Interceptor – Browser Defender; Threat Interceptor – Intrusion Prevention, továbbá Threat Interceptor – Generic Exploit Blocking. A Norton Internet Security e mellett magába foglalja a Norton AntiVirus funkcióit.

A termékeket a Windows XP Service Pack2 és Windows Vista felhasználói is alkalmazhatják. A Norton Add-on Pack további, opcionálisan választható megoldásokat is kínál, beleértve az antispam és parental control funkciókat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom