Connect with us

technokrata

Ad-Aware 2007 Free

Dotkom

Ad-Aware 2007 Free

Kémprogramok ellen 2007-ben is.

Az Ad-Aware (letöltés itt) már évek óta ismert és közkedvelt kémprogramirtó alkalmazás – a Lavasoft által fejlesztett alkalmazás a kémprogramok észlelésére, eltávolítására használható, de ellátták rezidens komponenssel is, mellyel már a beépülés is megakadályozható. A 2007-es változat rendelkezik a fejlesztő által Code Sequence Identification (SCI) névre keresztelt technikával, ami képes a mélyen beágyazódott malware-ek felfedezésére is, sőt, az ismert mintákra hasonlító kódok felismerésére is felkészítették. Ezáltal nemcsak a már leírt fenyegetések ellen veheti fel a harcot, hanem a digitális ujjlenyomattal még nem rendelkező kártevőkkel szemben is hatásos lehet alkalmazása.

Az Ad-Aware 2007 átnézi a memóriát, a rendszerleíró adatbázist (Registry), a hosts állományokat. Ez utóbbiakat azért kell rendszeres időközönként megvizsgálni, mert egy-egy malware átirányíthatja a DNS-bejegyzést, és hiába gépeljük be például a www.microsoft.com webcímet, ha az ahhoz rendelt IP-cím máshova (vélhetően egy rosszindulatú kódot tartalmazó weboldalra) mutat. Természetesen képes a teljes merevlemez átböngészésére, az eltávolítható és az optikai meghajtókban levő adathordozók vizsgálatára is. A következő digitális kártevőket ismeri: adatbányász, reklámozó paraziták, scumware, billentyűzet-leütést figyelő programok (keylogger), trójaiak, betárcsázók (dialers), böngésző eltérítő kódok (browser hijackers) illetve a nyomkövető programok, cookie-k ellen is fel tud lépni.

Az ingyenes, 7.0.2.1-es kiadás letölthető gyors Download adatbázisunkból.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd