Connect with us

technokrata

Füstölgő kormánykereket hív vissza a Microsoft

Dotkom

Füstölgő kormánykereket hív vissza a Microsoft

A Microsoft kénytelen visszarendelni 230 ezer, az Xbox videojáték-konzolhoz gyártott kormánykereket, mivel a berendezéshez vezeték nélküli kapcsolattal csatlakozó kiegészítő túlmelegszik és füstölni kezd.

Ötven balesetről érkezett jelentés, sérülés eddig nem történt. A Microsoft gyorssegélyként az javasolja ügyfeleinek, hogy ne használják a kormánykereket hálózatba kapcsolt üzemmódban, csak elemekkel, mert a hiba csak az előbbi esetben jelentkezik.

Ez a második eset, amikor az Xbox nehéz helyzetbe hozza fejlesztőjét – júliusban kénytelen volt meghosszabbítani a konzolra adott garanciális időt, mivel több berendezés lefagyott használat közben. Ennek orvoslása 1 milliárd dollárjába került a cégnek. A mostani hiba szakértők szerint pszichológiai szempontból kínos, ugyanis felveti a felhasználókban a kérdést, vajon tudja-e a Microsoft, a szoftver óriása, hogy mit csinál, amikor hardverfejlesztésre adja a fejét… Júliusban egyébként az Egyesült Államokban 18 százalékkal, 170 ezer darabra csökkent az Xbox értékesítése az egy évvel korábbihoz képest, miközben a Sony PlayStation 3 konzoljából 159 ezret adtak el a júniusi 100 ezer után. A Nintendo Wii 425 ezres értékesítéssel vezette a listát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd