Connect with us

technokrata

Árat csökkentett az Apple

Dotkom

Árat csökkentett az Apple

riási verseny várható az európai mobiltelefon-szolgáltatók között azért, melyikük legyen az Apple iPhone mobilmindenesének európai távközlési partnere.

A T-Mobil jó eséllyel indul a csatában, hiszen 3G/HSPDA-hálózata nagyobb átviteli sebességet biztosíthatna a készülékkel internetező felhasználóknak, mint az Apple amerikai mobilpartnere, az AT&T GPRS-hálózata.

Az iPhone értékesítése hatalmas dobásnak bizonyult Amerikában, ám az Apple nem elégszik meg ezzel. Szép csendben piacot szerez az asztali számítógépek értékesítésben is: üzleti évének harmadik negyedében 1,76 millió iMacot adott el, ami 33 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest. Az IDC piackutató mindennek nyomán immáron az USA 3. legnagyobb komputergyártójának tartja a Gatewayjel holtversenyben.

Az üzlet élénkítésének érdekében 1500-ról 1200 dollárra csökkentették a 20 hüvelykes képátlójú iMacek árát, míg 24 hüvelykesekét 2000-ről 1800 dollárra mérsékelték. A jelentős változtatások ellenére a társaság közölte, hogy sohasem fog olcsó gépek forgalmazójává válni.

Emellett az Apple kisebb kihívást intézett a Microsoft ellen is, mégpedig azzal, hogy piacra dobta iLife és iWork programcsomagjainak új változatait. Ezek már táblázatkezelőt is tartalmaznak, amely a redmondiak Excelének alternatívája. A sikeres termékoffenzívának köszönhetően az idei év első felében 60 százalékkal nőtt az almás cég részvényeinek tőzsdei árfolyama – derül ki a Forbes.com összefoglalójából.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd