Connect with us

technokrata

Dotkom

Hírchipegető

REBOOTOLT A HIREK.

HUHosszabb szünet után újraindult Magyarország első hírszemléző oldala, a hirek.hu. Az immár Web 2.0-s technológiát alkalmazó ingyenes szolgáltatás – továbblépve a hírek testreszabásának jelenlegi lehetőségein – kulcsszó alapú hírfigyelést is biztosít látogatói számára. A társaság közleménye szerint könnyedén, néhány perc alatt beállíthatják az olvasók az érdeklődési körüknek megfelelő kulcsszavakat, amelyek alapján a szolgáltatás összegyűjti és megjeleníti a témához tartozó legfrissebb megjelenéseket.

LETÖLTHETŐ AZ EXCHANGE 2007 JAVÍTÓCSOMAGJAA Microsoft bejelentette az Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1) szoftvercsomagot. A levelezőszerver javítócsomagja olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek növelik a felhasználói élményt az Outlook Web Accessben, több lehetőséget biztosítanak az Exchange Server 2007 Management Console-ban, és továbbfejlesztett helyreállítási képességeket tesznek lehetővé. A Microsoft Exchange Serverért felelős vezérigazgatója, Terry Myerson szerint a vásárlók azért fogadták lelkesen az Exchange Server 2007-et, mert átfogóan támogatja a társaságok kommunikációs és együttműködési igényeit.

IVSZ-KONFERENCIA A REFORMOKRÓL ÉS AZ INFORMATIKÁRÓLAz Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) szeptember 6-8. között rendezi meg évi hagyományos menedzsertalálkozóját, a szövetség legfontosabb éves konferenciáját, “Kormányzati reformok és informatika” címmel. A 14. alkalommal megrendezett szakmai esemény fő témája a kormányzati reformok és az informatika kapcsolata lesz, ezen belül külön szekció foglalkozik az egészségügy és az informatika kapcsolatával, valamint a kormányzati informatika korszerűsítésével, a kritikus infrastruktúrák védelmével és az előre látható kormányzati informatikai beruházásokkal. Emellett még két fontos téma körbejárására vállalkoztak a szervezők: az egyik az iparágat jellemző konvergencia, amely a telekommunikáció, a média és az informatika közös fejlődési irányait vizsgálja, a másik pedig a multinacionális cégek és a hazai kis- és közepes vállalatok együttműködési lehetőségei – olvasható az IVSZ közleményében.

Pigmenttintával erősít az EpsonAz Epson három új nagyformátumú, nyolc színkomponensű professzionális nyomtatót mutatott be: az A2-es Epson Stylus Pro 4880-at, az A1-es Stylus Pro 7880-at és az A0-ás Stylus Pro 9880-at. Mindhárom készülékben a pigmenttinták legújabb generációja, az új vivid magenta színnel kiegészített Epson UltraChrome K3 tintarendszer található, amely nyolc színkomponensével szélesebb színtartományt és – a gyártó szerint – páratlan képminőséget nyújt.

Németh István a Microsoft vezérkarábanNémeth István tölti be 2007. augusztus 9-től a Microsoft Magyarország Kft. gazdasági és adminisztrációs igazgatói posztját – jelentette be a társaság. Üzleti partnerként a cég sikerességének elősegítése mellett az adminisztratív és pénzügyi szervezet további fejlesztése is egyike kulcsfontosságú feladatainak. A 39 éves szakember a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán szerezte diplomáját. Karrierjét háromévi, a PricewaterhouseCoopersnál szerzett könyvvizsgálói tapasztalattal a háta mögött a Xerox Magyarországnál folytatta, ahol évtizedes pályafutása alatt regionális pénzügyi kontroller, főkönyvelő, reporting és planning menedzser, valamint magyar és regionális gazdasági igazgatói pozíciókat töltött be.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek