Connect with us

technokrata

Pásztázó tekintetek

Dotkom

Pásztázó tekintetek

Különleges auto-flip megoldás a tökéletes megfigyelésért.

A kisméretű AXIS 215 PTZ (Pan/Tilt/Zoom) tökéletes megoldás boltok, recepciós területek, iskolák, irodák és olyan más helyiségek megfigyelésére, amelyek mind nagy rálátást, mind zoom képességet igényelnek. „Megnövekedett az igény a kicsi, könnyen mozgatható kamerák iránt, ami abból adódik, hogy a hálózati videó lehetővé teszi, hogy távolról működtessük a döntő/forgató mechanizmust, vagy zoomoljunk extra kábelek használata nélkül” – mondta Bata Miklós az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója, az Axis magyarországi disztribútora.

A riasztás előtti és utáni képek tárolása, a videós mozgásérzékelő és a programozható, élesíthető esemény funkció a riasztási értesítéssel együtt igazán hatékony megoldás a beltéri megfigyeléshez. A kétirányú audiórendszer segítségével a felhasználó nem csupán nézheti, de hallgathatja is a területen zajló eseményeket, sőt kommunikálhat is a látogatókkal vagy behatolókkal.

Az AXIS 215 PTZ úgy támogatja a hangriasztást, hogy még sötétben is lehetővé teszi a behatolók érzékelését az általuk keltett zajokkal. A kamera nappali és éjjellátó képességekkel, 12x-es optikai és 4x-es digitális zoommal és auto fókusszal felszerelve kapható. A szimultán MPEG-4 és Motion JPEG videó stream akár 704×576 (4CIF) felbontásra is képes, a felhasználó pedig maga dönthet a képminőség és a sávszélesség-felhasználás kérdésében. A kamera biztonsági felszereltségének széles választékában megtalálható a többszintű felhasználói hozzáférési szintek, a HTTPS kódolás, az IEEE 802.1X és IP cím szűrés – melyek biztosítják a biztonságos videó-kezelést és beállítást.

Minden PTZ kamerában van egy mechanikai stop, ami megvédi a kamerát, hogy teljes 360o-os fordulatot tegyen és ezzel elszakítsa a kamera és a vezérlőpanel közötti kábelt. Tehát azt a személyt, aki a kamera mögött sétál, nem tudja követni. Csak akkor látjuk, ha megjelenik a kamera látószögében. Az egyedülálló Auto-flip funkció 1 másodpercen belül megfordítja a kamera követési irányát, amikor az eléri a 180o-nál a mechanikus stopot. Az Auto-flip azt jelenti, hogy az AXIS 215 PTZ-nek nincsen holttere és akár a mennyezet közepére is fel lehet szerelni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd