Connect with us

technokrata

Meroving – NRC együttműködés

Dotkom

Meroving – NRC együttműködés

Az NRC a Meroving Internet-kutató Kft.-vel most megkötött stratégiai együttműködése keretében komplett – immár az online kvalitatív megoldásokat is magába foglaló – internetes kutatási szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. A kutatások lebonyolításához a két cég saját fejlesztésű szoftvereit, az IQON-t, valamint a freQuest-et alkalmazza.

A vizsgálatok lebonyolítását mindkét piackutató saját fejlesztésű szoftverével támogatja. A Meroving rendszere, az IQON, egy virtuális fókuszcsoport stúdió, ahol a kutatás résztvevői egy csevegőszobán keresztül osztják meg véleményüket. A kvantitatív kutatások menedzselésére a cégek az NRC és a FreQuest Kft. közös fejlesztésű rendszerét, a freQuest-et alkalmazzák. A kérdőívszerkesztő, projekt- és adatmenedzsment szoftver nem csak a kérdőívek egyszerűbb megszerkesztését teszi lehetővé, de emellett a kutatás végén automatikusan elemzi az adatokat, majd elkészíti az alapkimutatásokat. A rendszer az IQON-hoz hasonlóan képes multimédiás tartalmak kezelésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd