Connect with us

technokrata

Játékosokat is védő gigabites, vezetékmentes router az SMC-től

Dotkom

Játékosokat is védő gigabites, vezetékmentes router az SMC-től

A legújabb és leggyorsabb wireless szabványt is támogató eszközök a piacon.

Az SMC Networks kibővítette 802.11n vezetéknélküli hálózatokhoz készülő termékeinek kínálatát. Az új termékek a nagy sebesség, hatótávolság és sávszélesség előnyeit nyújtják az otthoni felhasználók számára, miközben 802.11b és g kompatibilisek és magas rendszerkövetelményeket támasztó alkalmazások használatára vannak tervezve, mint pl. az online játékok, nagy felbontású video streaming, file-ok megosztása és VoIP. Megnövelt hatótávolságot biztosítanak és képesek 300 Mbps adatmásolási sebességet elérni – ez majdnem hatszorosa a 802.11g-nek.

A „Works with Vista” logóval ellátott Barricade N Wireless 4-port Gigabit broadband router (SMCWGBR14-N) a nagy sebességű kábel vagy xDSL internetkapcsolat létrehozásához vagy megosztásához mindent magába foglaló hálózati megoldás. A platformfüggetlen, multifunkciós router tartalmaz egy nagy sebességű, 300 Mbps Wireless-N hozzáférési pontot, egy 4-port Gigabit Switch-et, egy tűzfalat Stateful Packet Inspectionnel (SPI), intelligens stream kezelési technológiával, egy USB 2.0-s multifunkciós nyomtató szerverrel, hogy bármelyik hálózatba kötött PC-ről és Wi-Fi Protected Setupról (WPS) képes legyen nyomtatni.

Az SMC EZ Connect 802.11n draft v2.0 Wireless Access Point/Ethernet Client (SMCWEB-N) egy multifunkciós készülék, amely működik akár Access Point, akár Ethernet Client módban és nagy sebességű vezetéknélküli kapcsolatot biztosít vagy összeköt több Ethernet-képes készüléket, beleértve a játékkonzolokat, médialejátszókat és Network Attached Storage készülékeket. Multimédiás alkalmazásokra optimalizálták, az SMCWEB-N-nek 4 gyors Ethernet LAN portja van és magában foglalja a Wi-Fi Protected Setupot (WPS) valamint a Wireless Intelligent Stream Handling Technology-t (WISH).

Ha egy PC-t vagy notebookot olyan hálózathoz kötünk, amely a Barricade N Wireless 4-port Router (SMCWGBR14-N) vagy a másik 802.11n router, az új EZ Connect N Wireless USB 2.0 Adapter (SMCWUSB-N) segítségével lett létrehozva, akkor a hálózat vezetéknélküli összeköttetést fog biztosítani a számítógépnek.

Az új SMC Barricade N Wireless 4-port Gigabit Broadband Router (SMCWGBR14-N), az EZ Connect N Wireless Access Point/Ethernet Client (SMCWEB-N) és az EZ Connect N Wireless USB 2.0 Adapter (SMCWUSB-N) már kaphatóak az MSRPs-nél 154,99, 116,99 és 62,99 euróért.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek