Connect with us

technokrata

Játékosokat is védő gigabites, vezetékmentes router az SMC-től

Dotkom

Játékosokat is védő gigabites, vezetékmentes router az SMC-től

A legújabb és leggyorsabb wireless szabványt is támogató eszközök a piacon.

Az SMC Networks kibővítette 802.11n vezetéknélküli hálózatokhoz készülő termékeinek kínálatát. Az új termékek a nagy sebesség, hatótávolság és sávszélesség előnyeit nyújtják az otthoni felhasználók számára, miközben 802.11b és g kompatibilisek és magas rendszerkövetelményeket támasztó alkalmazások használatára vannak tervezve, mint pl. az online játékok, nagy felbontású video streaming, file-ok megosztása és VoIP. Megnövelt hatótávolságot biztosítanak és képesek 300 Mbps adatmásolási sebességet elérni – ez majdnem hatszorosa a 802.11g-nek.

A „Works with Vista” logóval ellátott Barricade N Wireless 4-port Gigabit broadband router (SMCWGBR14-N) a nagy sebességű kábel vagy xDSL internetkapcsolat létrehozásához vagy megosztásához mindent magába foglaló hálózati megoldás. A platformfüggetlen, multifunkciós router tartalmaz egy nagy sebességű, 300 Mbps Wireless-N hozzáférési pontot, egy 4-port Gigabit Switch-et, egy tűzfalat Stateful Packet Inspectionnel (SPI), intelligens stream kezelési technológiával, egy USB 2.0-s multifunkciós nyomtató szerverrel, hogy bármelyik hálózatba kötött PC-ről és Wi-Fi Protected Setupról (WPS) képes legyen nyomtatni.

Az SMC EZ Connect 802.11n draft v2.0 Wireless Access Point/Ethernet Client (SMCWEB-N) egy multifunkciós készülék, amely működik akár Access Point, akár Ethernet Client módban és nagy sebességű vezetéknélküli kapcsolatot biztosít vagy összeköt több Ethernet-képes készüléket, beleértve a játékkonzolokat, médialejátszókat és Network Attached Storage készülékeket. Multimédiás alkalmazásokra optimalizálták, az SMCWEB-N-nek 4 gyors Ethernet LAN portja van és magában foglalja a Wi-Fi Protected Setupot (WPS) valamint a Wireless Intelligent Stream Handling Technology-t (WISH).

Ha egy PC-t vagy notebookot olyan hálózathoz kötünk, amely a Barricade N Wireless 4-port Router (SMCWGBR14-N) vagy a másik 802.11n router, az új EZ Connect N Wireless USB 2.0 Adapter (SMCWUSB-N) segítségével lett létrehozva, akkor a hálózat vezetéknélküli összeköttetést fog biztosítani a számítógépnek.

Az új SMC Barricade N Wireless 4-port Gigabit Broadband Router (SMCWGBR14-N), az EZ Connect N Wireless Access Point/Ethernet Client (SMCWEB-N) és az EZ Connect N Wireless USB 2.0 Adapter (SMCWUSB-N) már kaphatóak az MSRPs-nél 154,99, 116,99 és 62,99 euróért.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd