Connect with us

technokrata

Védelem az új Nokia telefonoknak

Dotkom

Védelem az új Nokia telefonoknak

SMS-ek, e-mailek, naptár, dokumentumok, memóriakártya – minden adatot véd a Pointsec Mobile.

A Check Point Software bejelentette a Pointsec Mobile 3.1.3 S60 Editiont, a vállalat mobil eszközökhöz kifejlesztett biztonsági megoldásának újabb verzióját, amely adatvédelmet és hozzáférés-szabályozást biztosít a Nokia E90 Communicator használóinak. Támogatja az S60 platformon alapuló Nokia E sorozat üzleti telefonjait, valamint a Nokia N sorozat multimédiás eszközeit is. A Pointsec Mobile fejlett titkosítási technológiája titkosítja és visszafejti az adatokat az S60 eszközökön, miközben csökkenti a CPU terhelését és növeli az akkumulátor élettartamát.

A Pointsec Mobile megoldások automatikusan titkosítják, illetve visszafejtik az érzékeny adatokat, a felhasználó közreműködése nélkül. A megoldás megfelel az Open Mobile Alliance (OMA – a mobil alkalmazások szabványosításának központja) paramétereinek, és támogatja a Nokia Intellisync OMA eszközmenedzsmentet is. Mindezeken túl a Check Point biztosítja valamennyi Pointsec által védett berendezés – legyen akár telefon, laptop, vagy asztali gép – központi felügyeletéhez szükséges eszközöket.

A szoftver alkalmas a telefonban tárolt összes adat, így az SMS-ek, e-mailek, a naptár, az eszközön tárolt Microsoft Word vagy PowerPoint dokumentumok, valamint a memóriakártya adatainak titkosítására is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd