Connect with us

technokrata

Kémprogramvédelem ingyen

Dotkom

Kémprogramvédelem ingyen

A Spyware Terminator számos webes fenyegetés ellen nyújt hatékony, ugyanakkor ingyenes védelmet.

Spyware, vagy kémprogram – olyan alkalmazásról van szó, amely a felhasználó engedélye nélkül települ a PC operációs rendszerére, majd titokban végzi tevékenységét. Ez pedig az internetező adatai utáni kutakodás, „kémkedés” – innen is származik a digitális fenyegetés ezen válfajának neve. Egy spyware többnyire banki információk (számlaszámok, azonosítók, hitelkártya lejárati dátumok stb.), felhasználó-azonosítói adatok (név, jelszó) és hasonló, a számítógépet használó számára fontos és bizalmas értesülésekre utazik; érdemes tehát tenni az ellen, hogy bejusson a számítógépre.

Manapság az ismert antivírus termékek már komplett megoldást kínálnak, ám ezekért szinte mindig hozzá kell nyúlni a pénztárcához. Vannak, aki nem tudják (vagy akarják) megfizetni ezt a költséget – nekik két lehetőségük van. Vagy ellopják a kívánt alkalmazást (ami semmiképp sem követendő példa), vagy keresnek egy olyan programot, amelyet ingyenesen lehet használni (legalábbis otthoni körülmények között). Nos, ezek egyike a Spyware Terminator (letöltés itt), mely fizetési kötelezettségek nélkül kínálja szolgáltatásait – cserébe ne is várjunk supportot a fejlesztőktől.

Nem csak a kémprogramok ellen lehet azonban használni: adware-ek, trójaiak, billentyűzetleütést logoló alkalmazások (keylogger), kezdőlapot eltérítő támadások és más malware-ek ellen is hatékony. Még az olyan veszélyes változatokkal, mint a WebRebates, Look2Me, BetterInternet, VX2 és CWS, is sikerrel veszi fel a harcot, állítják fejlesztői, akik szerint minimális erőforrásigénnyel rendelkezik a szoftver, emellett gyors szkennelésre képes. Át tudja vizsgálni a merevlemezeket, a memóriát, a process-eket, a rendszerleíró adatbázist és a sütiket; képes ütemezett és manuális indulásra, valamint karanténba tudja helyezni a megtalált kémprogramokat.

A valósidejű működéssel bíró Spyware Terminator 2.0.0.193-as változata letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd