Connect with us

technokrata

Ingyenes segítség lakásfelújításhoz

Dotkom

Ingyenes segítség lakásfelújításhoz

A legújabb internetes őrületnek ígérkezik az a szolgáltatás, amelyben ingyen támogatást kapnak a jelentkezők lakásuk szebbé tételéhez.

Miközben mindenki a közösségi és a videomegosztó site-okról beszél, s valóban úgy tűnik, hogy jelenleg ezek az internet legnépszerűbb szolgáltatásai, egy újságkiadó olyan újdonságot talált ki, ami lekörözheti meg ezek nézettségét is. Az E.

W. Scripps (SSP) fél éve működteti a Food Networköt, a DIY-t és a HGTV-t. Az utóbbi indította el például az Értékeld a lakásomat! című felnőtteknek szóló játékot, amelyben a felhasználók feltölthetik a lakásuk minden részletéről készült fényképeket, hogy a többi internetező véleményt alkothasson ezekről és tanácsokat adjon az átalakításukra. Az értékelési játéknak 41 ezer felhasználója van és 44 millió oldalletöltést regisztrált február óta.

Az iskolakezdethez igazodva a HGTV elindította az Értékeld a kollégiumi szobámat! szolgáltatást, aminek a szülők fognak nagyon örülni, mivel így jobban figyelemmel követhetik, mit csinál a csemetéjük a távoli egyetemi campuson, ahová elment tanulni.

Mindkét lehetőség sajátossága, hogy olyan korosztályt céloz meg, a 40 körülieket vagy annál idősebbeket, akik kevésbé lelkes felhasználói a közösségi vagy a videomegosztó site-oknak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd