Connect with us

technokrata

Jönnek a szuper olcsó mobilcsomagok?

Dotkom

Jönnek a szuper olcsó mobilcsomagok?

Radikális átalakulás előtt állhat a mobiltelefónia piaca, Nyugat-Európában ugyanis egyre többen hagyják el a tradicionáis szolgáltatókat és kötnek szerződést diszkontláncokkal – derül ki az International Herald Tribune (IHT) cikkéből.

A lap német példát hozva mutatja be, hogy egyre többen fordulnak el a tradicionális mobilszolgáltatóktól a magas és sokszor rejtett költségek miatt, hogy diszkontláncoknál vegyenek telefont, illetve előre fizetős SIM-kártyát. Németországban az egyik legnagyobb alternatív értékesítő az Aldi diszkontlánc, amely nagyon alacsony díjakkal dolgozik és lehetővé teszi bármelyik hálózat használatát a klienseinek – olvasható a cikkben.

Elemzők szerint a tradicionális szolgáltatóknak egyre komolyabban kell számolni az új versenytársakkal, amit az is mutat, hogy a nagyok közül a T-Mobile már létre is hozta saját diszkontmárkáját, a Congstart. A többi nagy szolgáltató – azaz a Vodafone és az Orange – még nem döntött a követendő stratégiáról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd