Connect with us

technokrata

Erősíti védelmét a TeszVesz

Dotkom

Erősíti védelmét a TeszVesz

Az elmúlt hónap végén újabb biztonsági elemmel bővült a 300 ezer felhasználót kiszolgáló TeszVesz.

hu – jelentette be az aukciós portál tulajdonosa, a Sanoma Budapest Zrt. A közlemény szerint a magyarországi internetes aukciós portálok közül elsőként itt vezették be a biztonságos, hitelesített kapcsolaton történő böngészést: a bejelentkezéskor a felhasználók adatai SSL 3.0-s, 128 bites, magas szintű titkosítással ellátott kapcsolaton keresztül továbbítódnak.

A közlemény szerint a TeszVesz nagy hangsúlyt helyez a biztonságos aukciózásra, számos olyan megoldást vezetett be, amelyek segítenek megakadályozni az esetleges visszaéléseket. Ezek közé tartozik a felhasználók elérhetőségeinek vizsgálata. A folyamat során az oldal adminisztrátorai ellenőrzik a felhasználók által megadott regisztrációs adatokat, így csak az tud eladást kezdeményezni, akiről megbizonyosodott, hogy elérhetőségei valósak. A portál üzemeltetői emellett különös figyelmet fordítanak a nem megengedett termékek kiszűrésére is. A TeszVesz által biztosított egyedi biztonsági megoldásoknak köszönhetően nagyobb értékű visszaélés még nem fordult elő az oldalon – olvasható a közleményben.

A TLS még fejlettebbA már több éve elterjedt SSL 3.0-t úgy tervezték, hogy sokféle titkosítási, ujjlenyomat- és aláírás-készítési algoritmussal működjön együtt. Az SSL 3.0-t az Internet Engineering Task Force (IETF) fejleszti tovább, és a Transaction Layer Security (TLS – tranzakciós rétegbiztonság) nevet adta neki. A TLS-protokoll lényegében az SSL 3.1-es változatának felel meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd