Connect with us

technokrata

A vezetők majd fele pizsamában szeret dolgozni

Dotkom

A vezetők majd fele pizsamában szeret dolgozni

Az okostelefonokat és pda-eszközöket használó vállalatvezetőknek egy nemrég készített tanulmány szerint érdekes konferenciahívási szokásaik vannak – például fürdőköpenyben szeretnek kommunikálni beosztottaikkal.

Érdekes szokásokat alakítanak ki az okostelefonokat és pda-eszközöket használó vállalatvezetők – derül ki az Avaya kutatásából. A nemrég készített tanulmány szerint a cégvezetőknek és a tulajdonosoknak érdekes konferenciahívási szokásaik vannak – például fürdőköpenyben szeretnek kommunikálni beosztottaikkal. A kutatást az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Ausztrália 2200 menedzsere körében végezték. Az eredmények szerint a vezetők kényelmesebb munkastílust alakítanak ki, illetve az okostelefonok használói gyakrabban és szívesebben kommunikálnak, mint a hagyományos mobiltelefonnal rendelkezők. Az elnök-vezérigazgatók (illetve a hasonló szintű vezetők) 44 százaléka nem szeret videokonferenciákon részt venni, mivel otthon, pizsamában hallgatja azt. Ugyanezt a fiatal menedzserek 9 százaléka teszi. Az okostelefont birtoklók kétszer olyan gyakran fogadják a hívásokat a mellékhelyiségben, mint a normál mobiltelefont használók, illetve 51 százalékuk vett már részt konferenciahíváson csak egy fürdőköpenyben vagy annál is szerényebb ruházatban. Az okostelefonok használói bevallották, hogy a megbeszélések alatt is folytatják a kommunikációt, 63 százalékuk az asztal alatt e-mailezik a telefonján vagy a pda-ján. Ugyanezt olyan családi alkalmakkal is megteszik, mint az esküvő vagy a temetés, ahol a felmérés szerint kétszer annyi okostelefon-használó ellenőrizte e-mailjeit vagy sms-eit, mint klasszikus mobilozó. A kutatás azt is bizonyította, hogy a vezető alelnökök (senior vice president) gyakrabban szunyókálnak konferenciahívások alatt. A szunyókáló vezérek aránya 17 százalék , míg a többi pozícióban lévők 5 százaléka vallotta ezt be.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd