Connect with us

technokrata

Új mobiltelefon-márka jöhet – a Google nem cáfol

Dotkom

Új mobiltelefon-márka jöhet – a Google nem cáfol

A Google nem cáfolja a híresztelést, miszerint azon dolgozik, hogy saját fejlesztésű telefonjaival törjön be a mobilpiacra.

Sajtóértesülések szerint a internetes óriás megkezdte a GPhone névre keresztelt telefonok fejlesztését. A Google telefonok illeszkednének a cég korábbi profiljába, amennyiben a készülékek szolgáltatásai a keresésre, az elektronikus levelezésre és a térképkeresésre összpontosulnának.

A cég közleménye szerint a Google egyeztetéseket folytat a szállítókkal, mobiltelefon-gyártókkal, és tartalomszolgáltatókkal az új telefon minél szélesebb körű terjesztése miatt. A Google korábban már partnerséget kötött az Apple-lel, hogy a nemrég piacra dobott iPhone-okhoz e-mail, térkép és egyéb szolgáltatásokat biztosítson, melyeket a közeljövőben bővíteni kívánnak.

A Wall Street Journal csütörtöki értesülése szerint a Google több száz millió dollárt invesztált már a projektbe, és tárgyalásokat folytatott a T-Mobile USA-val, és a Verizon Wireless-szel is. Értesülések szerint a Google ezzel egyértelműen kifejezte szándékát, hogy a 2011-re 14 milliárd dolláros éves profitot termelő mobilpiacból saját részesedésre tart igényt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd