Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kártyacsata dúl a tévéadók között

Dotkom

Kártyacsata dúl a tévéadók között

Visa bank- és hitelkártyát vezet be a piacra az RTL Klub és a K&H Bank.

A betéti kártya éves díja 2990, a hitelkártyáé pedig 3990 forint lesz, ám azok az ügyfelek, akik október 15-éig igénylik valamelyik plasztikot, mentesülnek az első éves kártyadíj megfizetése alól. Ők háromszázalékos jóváírást kapnak a pénzintézettől – mondta Bába Ágnes, a K&H Bank vezérigazgató-helyettese.

A csatorna és a bank hosszú távú stratégiai partnerséget tervez, ráadásul újabb cég, a HTTC-csoport is együttműködésre lépett velük – a távközlési vállalat 15-20 százalékos kedvezményes ADSL-hozzáférést biztosít az érintetteknek. Nem publikus, hogyan osztoznak a hasznon; a következő egy évben több tízezer kártyatulajdonossal számolnak.

A plasztikok révén szorosabbra akarják fűzni a kapcsolatot a végfelhasználókkal, vagyis a tévénézőkkel – mondta Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója. A kártyakibocsátás után rövidesen újabb területeken, így például a telekommunikációs és az e-kereskedelmi piacon is meg kíván jelenni a csatorna.

A rivális TV2 már korábban megjelent saját hitelkártyájával; a csatorna április elején jelentette be, hogy az OTP Bank kizárólagos kibocsátóként kezdi meg a TV2 meg én nevű co-branded, Mastercard típusú hitelkártya forgalmazását. A plasztikkal bonyolított forgalom egy százalékát év végén jóváírják a számlákon (ez az összeg maximum 30 ezer forint lehet).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés