Connect with us

technokrata

Kártyacsata dúl a tévéadók között

Dotkom

Kártyacsata dúl a tévéadók között

Visa bank- és hitelkártyát vezet be a piacra az RTL Klub és a K&H Bank.

A betéti kártya éves díja 2990, a hitelkártyáé pedig 3990 forint lesz, ám azok az ügyfelek, akik október 15-éig igénylik valamelyik plasztikot, mentesülnek az első éves kártyadíj megfizetése alól. Ők háromszázalékos jóváírást kapnak a pénzintézettől – mondta Bába Ágnes, a K&H Bank vezérigazgató-helyettese.

A csatorna és a bank hosszú távú stratégiai partnerséget tervez, ráadásul újabb cég, a HTTC-csoport is együttműködésre lépett velük – a távközlési vállalat 15-20 százalékos kedvezményes ADSL-hozzáférést biztosít az érintetteknek. Nem publikus, hogyan osztoznak a hasznon; a következő egy évben több tízezer kártyatulajdonossal számolnak.

A plasztikok révén szorosabbra akarják fűzni a kapcsolatot a végfelhasználókkal, vagyis a tévénézőkkel – mondta Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója. A kártyakibocsátás után rövidesen újabb területeken, így például a telekommunikációs és az e-kereskedelmi piacon is meg kíván jelenni a csatorna.

A rivális TV2 már korábban megjelent saját hitelkártyájával; a csatorna április elején jelentette be, hogy az OTP Bank kizárólagos kibocsátóként kezdi meg a TV2 meg én nevű co-branded, Mastercard típusú hitelkártya forgalmazását. A plasztikkal bonyolított forgalom egy százalékát év végén jóváírják a számlákon (ez az összeg maximum 30 ezer forint lehet).Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd