Connect with us

LCD-tévépark, 120 hektáron

Dotkom

LCD-tévépark, 120 hektáron

Olyan ipari parkot létesít a japán Sharp, amelyben szinte kizárólag lapos tévéket fognak gyártani, leírhatatlan mennyiségben.

A Sharp Corp. bejelentette, hogy társcégek bevonásával ipari parkot létesít szinte kizárólag LCD-televíziók gyártására. A beruházás ötmilliárd dollárba kerül – ennek kétharmada a Sharp, a többi a partner cégek büdzséjét terheli –, ám segítségével egy helyre telepíthetik a beszállítókat és végtermékgyártókat. Az előbbiek között jelezte részvételét két vezető üveggyár, az amerikai Corning Inc. és a japán Asahi Glass Co. – jelentette a Nihon Keizai Shimbun üzleti napilap.

A Sharp célja az, hogy a 120 hektáros gigakomplexumba telepített vertikum segítségével fokozza a lapos tévék gyártásának hatékonyságát, ami javíthatja versenyképességét az ágazat vezető cégével, a dél-koreai Samsunggal szemben. Az Oszaka tartományban felépülő ipari parkban 2009-től kezdődhet meg a termelés. A Sharp hallgatva az idők szavára nem csupán tévéket, hanem a kiváló minőségű napelemeket is fog gyártani az ipari parkban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom