Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magához tért a második negyedévben a Synergon

Dotkom

Magához tért a második negyedévben a Synergon

A Synergon-csoport a második negyedévben 200 millió forint adózás utáni nyereséget realizált, így a kumulált eredmény 176 millió forint veszteség lett – derül ki a társaság ma megjelent gyorsjelentéséből.

A Synergon Nyrt. 168 millió forint adózás utáni nyereséget realizált a második negyedévben. Az értékesítés az első negyedévet harmadával meghaladta, és a belső kapacitások eladása is sokkal aktívabb volt, mint korábban, így a második negyedév során 5%-os működési eredményt ért el a Vállalat. A második negyedév jelentősen javuló eredményességének alapja a korábban lezajlott szerkezeti és szervezeti változás.

A Fibex első és második negyedévének teljesítményében tükröződik a többszöri vezetőváltás okozta bizonytalanság. A Vállalat vezetésével ez év májusától megbízott szakember, gyors ütemben fogott a vállalat szervezetének és kereskedelmének átalakításához. Az új szakember dinamikus csapatot épített és a negyedév végére stabilizálódott a szervezet, és a jelenős átalakuláson keresztülment vállalat megújult szolgáltatásokkal és portfolióval szolgálja ki ügyfeleit.

Az Infinity, 2007 első félévében a korábbinál magasabb, 1422 millió forint árbevételt ért el, amivel a csoport árbevételéhez 18 százalékkal járult hozzá. Az elmúlt hat hónapot a Vállalat 14 millió forint pozitív üzemi és 16 millió forint pozitív adózás utáni eredménnyel zárta, és a működés biztonsága mellett anyavállalati hitelt törlesztett 83 millió forint összegben. A külföldi leányvállalatban intenzíven végzett szervező és értékteremtő tevékenységek újabb fordulópontot hoztak, feláll az értékesítési csapat és a vállalati légkört az aktív szervező és megvalósító hangulat jellemzi.

A Span féléves teljesítménye 1001 millió forint árbevétel, ami a korábbi évhez képest 6 százalékos elmaradás. Az értékesítés összetételében a szolgáltatás tartalom csökkent. A vállalat második negyedéves eredménye egy nagy állami licensz vásárláson alapszik, amely egy millió kuna fedezetet jelentett a cég részére. A működési költségek a létszámcsökkenéssel együtt, 13 százalékkal csökkentek, a vállalat 10 millió kumulált eredményt ért el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés