Connect with us

Google: keresőt a céges weblapra!

Dotkom

Google: keresőt a céges weblapra!

A Google a kisvállalatokat megcélzó új szolgáltatással rukkolt elő hétfőn – a vállalati weboldalakat szerelné fel saját keresőjével, amely lehetővé tenné a látogatók számára az oldalak megfelelő minőségű keresését.

A világ legnagyobb webes keresőjét üzemeltető cég új szolgáltatása, a Google Custom Search Business Edition évi 100 dolláros alapáron kerül forgalomba. A szolgáltatás különlegessége, hogy a keresővel ellátott weboldalakra nem kell a Google hirdetéseit feltenni. Az új szolgáltatás a már működő Custom Search Engine és a Google Appliance által meghagyott piaci rést kívánja betömni. Az előbbi egy olyan ingyenes szolgáltatás, amelyet a felhasználó website-ra felrakott hirdetésekkel “fizetnek ki”, míg az utóbbi egy olyan hardware eszköz, amelynek alap verzióját 2000 dollárért árul a cég.

Az új, hirdetésmentes kereső nem testreszabható ugyan, de lehetőséget ad a vállalatok weboldalait látogatóknak, hogy a weboldal egészén keressenek. A kisvállalatoknak szánt kereső a Google várakozásai alapján több millió előfizetőt vonz majd. A 100 dolláros éves előfizetés 5000 oldal keresésére képes, míg az 500 dolláros évi előfizetés 50 000 oldal keresését végzi majd el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom