Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a magyar mobil videomegosztó portál, a vidUP

Dotkom

Elindult a magyar mobil videomegosztó portál, a vidUP

A T-Mobile ügyfelei már használhatják a kifejezetten mobiltelefonos tartalmakhoz kialakított videomegosztó és közösségépítő szolgáltatást, a vidUP-ot.

Az M Factory és T-Mobile együttműködéseként a videomegosztás, a web 2.0 egyik legnépszerűbb multimédiás megoldása mobiltelefonról is bárhonnan és bármikor elérhető lesz. A videofelvételek megosztásán túl a vidUP különlegességként 11 csatornából álló mobil tévéadását választva éjjel-nappal folyamatosan nézhetők a legérdekesebb videók.

Az elmúlt évek során egyre népszerűbbek a tartalommegosztó és közösségépítő szolgáltatások, amelyeket a magyar felhasználók többnyire internetes felületen érhettek el. A vidUP segítségével azonban mostantól képben és hangban azok is megoszthatják élményeiket ismerőseikkel, barátaikkal, akik nem rendelkeznek számítógéppel és otthoni interneteléréssel. A T-Mobile-ügyfelek számára igénybe vehető vidUP-on mobiltelefonnal videofelvételek nézegethetők, feltölthetők, illetve a barátoknak is elküldhetők. A vidUP elérhető a T-Mobile t-zones WAP-portálján, valamint a web’n’walk portálon is. A szolgáltatás indulásakor a felhasználók több kategóriából (vicces, házi videók, állatos, film, sztárok, zene, reklám, rajzfilm, sport, extrém, erotika) válogathatnak. A feltöltött videókra kulcsszavak alapján keresni, illetve a kedvencekre szavazni lehet. A vidUP-ra feltöltött videók linkjei bármikor elküldhetők a T-Mobile-ügyfelek ismerőseinek. Akik azonban saját felvételeiket, családi videóikat kizárólag a legközelebbi barátoknak szeretnék megmutatni, választhatják a nem publikus feltöltést. Ebben az esetben megadhatják, hogy a felvételekhez ki férhet hozzá. A szolgáltatás egyik különlegessége a vidUP TV, egy speciális, 11 csatornából álló mobil televízió, ahol a legérdekesebb vidUP-videókat éjjel-nappal folyamatosan lehet nézni. A portál keretein belül ezen felül lehetőség van különböző tartalmak, például csengőhangok, játékok és háttérképek letöltésére. A későbbiekben elérhetővé válnak a közösségépítő funkciók, többek között a chatelés, a blogolás, lehetővé válik virtuális közösségek kialakítása, illetve ezáltal a csoportos üzenetküldés és azonnali üzenetváltás. A szolgáltatást a T-Mobile-ügyfelek díjmentes regisztrációt követően használhatják, ezt követően a videók feltöltési lehetőségeit az ügyfelek által használt készülékek tulajdonságai határozzák meg. A videók MMS-ben is feltölthetők, elegendő azokat elküldeni egy megadott telefonszámra.

A videofeltöltésért, a videoletöltésért, illetve a videofelvételek megtekintésért a szolgáltatás előfizetési díján túl adatforgalom utáni díjat nem kell fizetni. A portálon való barangolás, keresgélés és az előnézeti oldalak nézegetése közben felhasznált adatforgalomért az ügyfélnek WAP-, illetve Net díjcsomagjának megfelelő díjat, a digitális tartalmak (játék, csengőhang) megvásárlásáért pedig a Mobil Vásárlás szolgáltatás igénybevételi feltételeinek megfelelő eseménydíjat kell fizetnie. A szolgáltatás 2007. június 30-ig minden új regisztrált felhasználó számára egy héten át díjmentesen kipróbálható. Ezt követően videónkénti (60 forint) használati, vagy heti (360 forint) és havi (960 forint) előfizetési díjak közül lehet választani.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés