Connect with us

technokrata

Belépés csak rendszerben!

Dotkom

Belépés csak rendszerben!

A Paxton Access bemutatta legújabb termékeit az IFSEC-en – előtérben a design és az egyediség.

A 2007-es IFSEC kiállításon az Egyesült Királyság elektromos beléptető rendszerek tervezése és gyártása területén piacvezető cége, a Paxton Access Ltd., bemutatott egy sor új terméket, a Net2 nanot (ami a Net2 vezeték nélküli átvitellel rendelkező kezelőegysége), számos új designnal rendelkező Proximity Architectural olvasót, valamint az Easyprox-ot, ami egy mindent magába foglaló, elemről működő zár- és beléptető rendszer vezeték nélküli kapcsolattal a Net2 szoftverhez.

A Net2 nano a Paxton Access Ltd. csúcstermékének, a Net2 hálózati beléptető rendszereknek az új, vezeték nélküli kezelő egysége. A Net2 nano csökkenti a Net2 beszerzési és telepítési költségeit, mivel egyszerű olyan környezetben telepíteni, ahol a vezetékes megoldás nem praktikus, vagy ahol azt korlátozza a rendszerbe kapcsolt ajtók száma.

„A vásárlóink igénylik mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli kezelő egységek széles választékát” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója, a Paxton Access magyarországi disztribútora. „A vezetékes rendszerek a megbízhatóságot és garantált választ biztosítják, míg a vezeték nélküli kezelőegységek olyan felhasználásokban megfelelőbbek, amikor a felhasználóknak nincs szükségük garanciára arra, hogy a kezelőegység információt továbbítson a Net2 szerverének valós időben.”

A Paxton Access új terméksorozata a Proximity Architectural olvasók forradalmian átalakítják a beléptető olvasók megjelenését a vállalati szervezetekben. Azoknak lesz a kedvence, akiknek a design és stílus a vállalati megjelenés fontos része. A választék három különböző keretet foglal magába (csiszolt króm, matt fekete és selyem króm), valamint az ezekhez választható három különböző betét (fa, kő vagy üveg). Egy sablon betét is rendelkezésre áll azon ügyfelek részére, akik saját egyedi betétet szeretnének gyártatni, például hogy passzoljon a meglévő fal felülethez vagy saját céges lógóval szeretnék azt ellátni.

A mindent magába foglaló elemmel működő zár- és beléptető rendszer, az Easyprox, növeli a vezeték nélküli hálózati beléptető rendszerek vonzerejét. A Net2 szoftverrel történő vezeték nélküli kapcsolat olyan funkciókkal ruházza fel az Easyproxot, amit általában sokkal bonyolultabb rendszerektől várunk el. Ugyanúgy, mint a Net2 nano esetében, itt is a telepítés egyszerűsége és gyorsasága bizonyul majd döntő érvként annak népszerűségében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp