Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lopakodó program támogatja a Vistát

Dotkom

Lopakodó program támogatja a Vistát

A Sunbelt Software bejelentette a kémprogram-eltávolító CounterSpy program legfrissebb verziójának megjelenését. A 2.5-ös változat számos új funkcióval bővült, többek között a jelentősen felgyorsult valós idejű védelem, a 64 bites Windows Vista támogatás és a továbbfejlesztett VIPRE vírusvédelmi technológia is szerepel az új programban.

A CounterSpy 2.5 a korábbinál kevesebb hardver erőforrást vesz igénybe, ami a felhasználók számára azt jelenti, hogy a korábbi változathoz képest töredéknyi processzor használat mellett gyakorlatilag észrevétlenül, már-már lopakodva működik a program. Az új verzió nem csupán a Windows Vista 32 és 64 bites verziója számára nyújt támogatást, hanem a Windows Server 2003 SP1, illetve az újabb szerver operációs rendszereken is alkalmazható.

A CounterSpy már a 2-es verzióban egy új, hibrid technológiát mutatott be, a VIPRE antivírus technológiával ugyanis – a gyártó szerint – a világ első hibrid, káros programok elleni védelmi rendszerét alkotja. A CounterSpy ezzel egyedülálló módon egyszerre nyújtott védelmet a beépülő károkozók és a kémprogramok ellen, ráadásul a program központi adatbázisa több mint 750.000 káros alkalmazást tart számon. A Sunbelt SPECTRE szerverei a nap 24 órájában böngészik az internetet káros alkalmazások után kutatva. Amint a világ egyik pontján feltűnik egy új, például Windows frissítésnek álcázott kémprogram, az azonnal bekerül az adatbázisba, s a felhasználók gépén lévő CounterSpy pedig aktív internet kapcsolata révén rögtön tudomást szerez és védettséget nyújt ellenük. A CounterSpy 2.5 továbbfejlesztett architektúrája a jövőben megkönnyíti a szoftver és a kémprogram adatbázis frissítését. A CounterSpy 2.5 futtatásához 400 MHz-es processzor, 128 MB RAM, 150 MB szabad hely és Windows 2000, XP vagy Vista operációs rendszer, a frissítéshez pedig aktív internet kapcsolat szükséges.

Ingyenes frissítés a CounterSpy tulajdonosoknak A CounterSpy korábbi verziójával rendelkező felhasználók díjmentesen letölthetik a frissítésként is használható 2.5-ös verziót, míg az aktív előfizetéssel már nem rendelkezők a korábbi verziók díjaihoz képest változatlan áron juthatnak hozzá a ma elérhető egyik leghatékonyabb kémprogram-eltávolítóhoz. A programot még nem használók a telepítő letöltésével pedig 15 napig teljes értékű ingyenes kémprogram és káros alkalmazás elleni védelemhez juthatnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés