Connect with us

technokrata

Lopakodó program támogatja a Vistát

Dotkom

Lopakodó program támogatja a Vistát

A Sunbelt Software bejelentette a kémprogram-eltávolító CounterSpy program legfrissebb verziójának megjelenését. A 2.5-ös változat számos új funkcióval bővült, többek között a jelentősen felgyorsult valós idejű védelem, a 64 bites Windows Vista támogatás és a továbbfejlesztett VIPRE vírusvédelmi technológia is szerepel az új programban.

A CounterSpy 2.5 a korábbinál kevesebb hardver erőforrást vesz igénybe, ami a felhasználók számára azt jelenti, hogy a korábbi változathoz képest töredéknyi processzor használat mellett gyakorlatilag észrevétlenül, már-már lopakodva működik a program. Az új verzió nem csupán a Windows Vista 32 és 64 bites verziója számára nyújt támogatást, hanem a Windows Server 2003 SP1, illetve az újabb szerver operációs rendszereken is alkalmazható.

A CounterSpy már a 2-es verzióban egy új, hibrid technológiát mutatott be, a VIPRE antivírus technológiával ugyanis – a gyártó szerint – a világ első hibrid, káros programok elleni védelmi rendszerét alkotja. A CounterSpy ezzel egyedülálló módon egyszerre nyújtott védelmet a beépülő károkozók és a kémprogramok ellen, ráadásul a program központi adatbázisa több mint 750.000 káros alkalmazást tart számon. A Sunbelt SPECTRE szerverei a nap 24 órájában böngészik az internetet káros alkalmazások után kutatva. Amint a világ egyik pontján feltűnik egy új, például Windows frissítésnek álcázott kémprogram, az azonnal bekerül az adatbázisba, s a felhasználók gépén lévő CounterSpy pedig aktív internet kapcsolata révén rögtön tudomást szerez és védettséget nyújt ellenük. A CounterSpy 2.5 továbbfejlesztett architektúrája a jövőben megkönnyíti a szoftver és a kémprogram adatbázis frissítését. A CounterSpy 2.5 futtatásához 400 MHz-es processzor, 128 MB RAM, 150 MB szabad hely és Windows 2000, XP vagy Vista operációs rendszer, a frissítéshez pedig aktív internet kapcsolat szükséges.

Ingyenes frissítés a CounterSpy tulajdonosoknak A CounterSpy korábbi verziójával rendelkező felhasználók díjmentesen letölthetik a frissítésként is használható 2.5-ös verziót, míg az aktív előfizetéssel már nem rendelkezők a korábbi verziók díjaihoz képest változatlan áron juthatnak hozzá a ma elérhető egyik leghatékonyabb kémprogram-eltávolítóhoz. A programot még nem használók a telepítő letöltésével pedig 15 napig teljes értékű ingyenes kémprogram és káros alkalmazás elleni védelemhez juthatnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom