Connect with us

technokrata

AVG – ingyenes antivírus mindenkinek

Dotkom

AVG – ingyenes antivírus mindenkinek

AVG Antivírus 7.5.

Az AVG Antivírus 7.5 ingyenes kiadásában (letöltés itt) is számos megtalálható azokból az új műszaki megoldásokból, amelyek a kereskedelmi termékekben jelentek meg. Az AVG Antivírus 7.5 ingyenes változata nem tartalmaz időkorlátot, vírus felismerési és eltávolítási képességében azonos a kereskedelmi változattal, szolgáltatásait tekintve jellemzően csak kényelmi, beállítási, automatizálási funkciókban kevesebb.

A vírusvédelmi szolgáltatást nyújtó ingyenes változat mellé letölthető a Grisoft legújabb kém és hirdetési, valamint rosszindulatú alkalmazások ellen védő termékének az AVG Anti-Spyware programnak az ingyenes változata is. Ezzel az otthoni felhasználók gyakorlatilag kereskedelmi szintű védelmi rendszert hozhatnak létre ingyenes eszközökkel.

Az ingyenes kiadás megjelenésével megszűnt az AVG Antivírus 7.1 támogatása. A 7.1-es változathoz 2007. január 15-ig jelentek meg frissítések. Ezt követően kell áttérniük az AVG Antivírus 7.1 ingyenes változatát használóknak a az új verzióra.

Az AVG 7.5 ingyenes változatok kizárólag otthoni környezetben, háztartásonként legfeljebb egy darab, üzleti célra nem használt számítógépen használható jogszerűen. A legújabb, 7.5.476 Build 1048-as változat letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom