Connect with us

5 csillagos a NOD32

Dotkom

5 csillagos a NOD32

Könnyű használat, egyszerű kezelhetőség.

A NOD32 megkapta az informatikai biztonság vezető nemzetközi lapja, az SC Magazine legmagasabb, ötcsillagos minősítését. Az IT-biztonsági szakembereknek szóló magazin a teszt során nem csupán a NOD32 védelmi teljesítményét, de egyéb sajátosságait, használhatóságát, valamint a hozzá kapcsolódó termékleírást, a támogatást és az ár-érték arányt is elemezte.

„Ez a termék jó beruházás, legyen szó szinte bármilyen méretű informatikai környezetről.” – mondta dr. Peter Stephenson, az SC Magazine technológiai szerkesztője ? „Bár az ára kissé magas, ezt ellensúlyozza a legteljesebb körben biztosított védelem, valamint az egyszerű kezelhetőség. Összességében elmondhatjuk, hogy kimagaslóan erős termék.”

A NOD32 nem csupán a vírusok, de a kémprogramok, a rootkitek és a kéretlen reklámprogramok ellen is védelmet nyújt. A szoftverbe integrált ThreatSense technológia azt is lehetővé teszi, hogy a vírusirtó mesterséges intelligenciája alapján felismerje az új kórokozókat. „Mivel a vírusok természete gyorsan változik, az antivírus rendszereknek napról napra új, komplex veszélyek ellen kell védelmet nyújtaniuk. Így a proaktív védelemnek nincs alternatívája.” ? nyilatkozta a minősítés elnyerése kapcsán Csiszér Béla, a vírusirtót forgalmazó Sicontact Kft. ügyvezetője ? „1997-ben az ESET elsőként integrált heurisztikus algoritmusokat a NOD32-be, amely mára megkerülhetetlen technológiává vált a vírusfelismerésben.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom