Connect with us

technokrata

Videomegfigyelésbe vágta fejszéjét Cisco

Dotkom

Videomegfigyelésbe vágta fejszéjét Cisco

A vállalat megállapodást kötött a BroadWare Technologies felvásárlásáról.

A Cisco bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött az IP alapú videomegfigyelő rendszereket szállító BroadWare Technologies felvásárlásáról. A BroadWare szoftvereivel webes megfigyelésre és felügyeletre, illetve a hang- és videoanyagok rögzítésére és tárolására nyílik mód, a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók pedig bárhonnan hozzáférhetnek ezekhez az anyagokhoz.

A felvásárlásnak köszönhetően a technológiát alkalmazó Cisco ügyfelek bárhonnan egyszerűen elérhetik az élő és rögzített felügyeleti videofelvételeket, így könnyebben válaszolhatnak például egy-egy nyomozás során felmerülő kérdésekre, és gyorsabban juthatnak el az esetek megoldásáig. Az ügylettel számottevően bővül a Cisco már meglévő videomegfigyelő termékeinek kínálata, ezzel is elősegítve a zökkenőmentes átállást az analóg megfigyelőrendszerekről a digitális hálózati megoldásokra.

A különböző alkalmazások IP-hálózati platformon történő egyesítésével a cégek és intézmények könnyűszerrel integrálhatják és szinkronizálhatják videorendszereiket más biztonsági és védelmi rendszerekkel, illetve üzleti alkalmazásokkal is. Mindez új, innovatív funkciók bevezetését teszi lehetővé, és a lehető legnagyobb mértékben hasznosítja az élő- és rögzített üzemmódú videomegfigyelésben rejlő lehetőségeket, legyen szó kereskedelmi vagy nagyvállalati fiókirodákról, épületegyüttesekről, vállalati központokról vagy közszolgálati rendszerekről.

A szokásos szerződéskötési feltételek szerint létrejövő ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének negyedik negyedévében, 2007. július 27-ig kerül sor. A megállapodás további feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

A BroadWare-t 1995-ben alapították, és 38 alkalmazottat foglalkoztat a kaliforniai Santa Clara és a virginiai McLean városában.

A tranzakció eredményeként a BroadWare személyi állománya és termékei a Marthin De Beer alelnök hatáskörébe tartozó EMTG részleghez kerülnek majd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák