Connect with us

Hirdetés

technokrata

Videomegfigyelésbe vágta fejszéjét Cisco

Dotkom

Videomegfigyelésbe vágta fejszéjét Cisco

A vállalat megállapodást kötött a BroadWare Technologies felvásárlásáról.

A Cisco bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött az IP alapú videomegfigyelő rendszereket szállító BroadWare Technologies felvásárlásáról. A BroadWare szoftvereivel webes megfigyelésre és felügyeletre, illetve a hang- és videoanyagok rögzítésére és tárolására nyílik mód, a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók pedig bárhonnan hozzáférhetnek ezekhez az anyagokhoz.

A felvásárlásnak köszönhetően a technológiát alkalmazó Cisco ügyfelek bárhonnan egyszerűen elérhetik az élő és rögzített felügyeleti videofelvételeket, így könnyebben válaszolhatnak például egy-egy nyomozás során felmerülő kérdésekre, és gyorsabban juthatnak el az esetek megoldásáig. Az ügylettel számottevően bővül a Cisco már meglévő videomegfigyelő termékeinek kínálata, ezzel is elősegítve a zökkenőmentes átállást az analóg megfigyelőrendszerekről a digitális hálózati megoldásokra.

A különböző alkalmazások IP-hálózati platformon történő egyesítésével a cégek és intézmények könnyűszerrel integrálhatják és szinkronizálhatják videorendszereiket más biztonsági és védelmi rendszerekkel, illetve üzleti alkalmazásokkal is. Mindez új, innovatív funkciók bevezetését teszi lehetővé, és a lehető legnagyobb mértékben hasznosítja az élő- és rögzített üzemmódú videomegfigyelésben rejlő lehetőségeket, legyen szó kereskedelmi vagy nagyvállalati fiókirodákról, épületegyüttesekről, vállalati központokról vagy közszolgálati rendszerekről.

A szokásos szerződéskötési feltételek szerint létrejövő ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének negyedik negyedévében, 2007. július 27-ig kerül sor. A megállapodás további feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

A BroadWare-t 1995-ben alapították, és 38 alkalmazottat foglalkoztat a kaliforniai Santa Clara és a virginiai McLean városában.

A tranzakció eredményeként a BroadWare személyi állománya és termékei a Marthin De Beer alelnök hatáskörébe tartozó EMTG részleghez kerülnek majd.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés