Connect with us

technokrata

Letölthető a legfrissebb NOD32

Dotkom

Letölthető a legfrissebb NOD32

A 2.7-es NOD32 antivírus rendszer teljes körben támogatja a Microsoft 32 és 64 bites operációs rendszereit, a Vista mindkét változatát is beleértve.

A rootkitek – a számítógépbe való bejutást lehetővé tévő, önmagukat elrejtő kórokozók – elleni védekezés komoly próba elé állítja az antivírus rendszerek gyártóit. Az Eset egy évvel ezelőtt integrált vírusirtójába olyan védelmet, ami megakadályozza e kórokozók települését. A NOD32 2.7-es változatában (letöltés itt) ez a védelem tovább fejlődött, így az antivírus rendszer már nem csak a rootkitek településének megakadályozására képes, de arra is, hogy heurisztikus technológiája segítségével felismerje és blokkolja a számítógépre korábban feltelepült, aktív rootkiteket.

A NOD32 legújabb, 2.70.39-es változata (letöltés itt) ezen kívül teljes mértékben kompatibilis a Microsoft Windows Vista operációs rendszerével, így egyike azon kevés biztonsági megoldásoknak, amik teljes körben támogatják a Microsoft új operációs rendszereit – beleértve a Vista, az XP és a Windows Server 2003 64 bites verzióit. Az új verziónak köszönhetően az egyéni és a vállalati felhasználók védelmet kapnak a vírusok, férgek és trójaiak, a kémprogramok, a kéretlen reklámprogramok, az adathalász fenyegetések és a rootkitek ellen. Emellett kiterjesztetté vált a kórokozók kategorizációja: a szoftver tartalmazza a potenciálisan kéretlen alkalmazásokat (például a nem kártékony reklámprogramokat) és a potenciálisan veszélyes programok (például billentyűzet-figyelők, távoli adminisztrátor programok) elnevezését. A kategóriák ki- és bekapcsolhatók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek