Connect with us

technokrata

Új időszámítás az EMC-nél

Dotkom

Új időszámítás az EMC-nél

A Synergon-tól márciusban távozó Ákos György a magyarországi részleg élén.

Az EMC Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójának posztját 2007. április 16-ától Ákos György (52) villamosmérnök tölti be.

Ákos György több mint 12 éven keresztül az IBM Magyarországi Kft. vezető szakembereként dolgozott, ahol utolsó pozíciójaként a cég kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatói feladatait látta el, majd 2007 év elején néhány hónapig a Synergon Nyrt. vezérigazgatói posztját töltötte be.

Az informatikai infrastruktúra technológiák fejlesztésével és gyártásával foglalkozó EMC magyarországi részlegére először kinevezett ügyvezető igazgató a forgalom további növelése mellett elsődleges céljának tekinti a vállalati portfolió minél hangsúlyosabb piaci jelenlétét, valamint az ehhez szükséges partneri hálózat továbbfejlesztését.

Mint ismeretes, a Synergon Nyrt. 2007. január 31-ei hatállyal nevezte ki Ákos Györgyöt vezérigazgatójának, aki Tóth Zsoltot váltotta székében. Idén márciusban azonban közös megegyezéssel távozott a vállalattól, a Synergon pedig a vezérigazgató (CEO) és az általános vezérigazgató (COO) hatáskörébe tartozó feladatokat egy személy irányítása alá vonta össze, így a társaság vezérigazgatói posztját 2007. március 14-étől Lazarovits Márk tölti be.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek