Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megtetszett a “tiszta forrásból” szlogen az LCP-nek

Dotkom

Megtetszett a “tiszta forrásból” szlogen az LCP-nek

“Tiszta forrásból” elnevezésű kampányt indított az LCP System, a navigációs készülékek magyarországi piacának egyik meghatározó szereplője. Mint emlékezetes, korábban több napilap indított ugyanezzel a szlogennel akciót a a sajtócikkek jogszerű felhasználását propagálandó.

Az LCP kampányának elsődleges célja megkülönböztetni a szabályos körülmények között az országba kerülő termékeket, a bár legális csatornákon keresztül importált, de számtalan jogszabályt súlyosan sértő magatartással forgalmazott, bizonytalan eredetű és még bizonytalanabb garanciájú árucikkektől. Ezen termékek forgalmazói az okozott gazdasági károkon túl a fogyasztókat is félrevezetik, az így vásárolt készülékekhez ugyanis nem jár magyar nyelvű használati utasítás, nem jár az adott márkára jellemző terméktámogatás, és a szervizek szolgáltatása sem elérhető – olvasható az LCP közleményében.

A kampány részeként a vállalat az általa importált termék dobozán feltünteti a kampányt szimbolizáló “tiszta forrásból” logót és az LCP Systems hologramos matricáját. A társaság abban reménykedik, hogy ezek a kezdeményezések a piacon levő többi céget is arra ösztönzik majd, hogy a tiszta kereskedelem fenntartásáért a gyakorlatban is tegyenek lépéseket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés