Connect with us

technokrata

Hibrid kémprogram-eltávolító

Dotkom

Hibrid kémprogram-eltávolító

Új, hatékonyabb Counterspy.

A kémprogramok a vírusoknál lényegesen nagyobb veszélyt jelentenek mind a vállalati, mind az otthoni számítógépekre, ráadásul sokszor az összes munkaállomáson zavartalanul tevékenykedhetnek. Antivírust ma már szinte minden számítógépen találhatunk, de megfelelő kémprogram-védelemről még kevés cég gondoskodik, ezért az új károkozók könnyen és sok esetben probléma nélkül terjedhetnek.

A Sunbelt Software új vállalati kémprogram-eltávolítója, a CounterSpy Enterprise 2 már több mint 750.000 káros alkalmazás és kémprogram ellen nyújt egyszerre védelmet. A második kiadás számos újdonságot foglal magában: a VIPRE antivírus és a FirstScan rootkit eltávolító technológiát, és egy új, kernel szintű Aktív Védelmet. Immár automatikusan is települhet a hálózat összes számítógépére, akár a Windows Vista operációs rendszert használó munkaállomásokra is. A teljes vállalati védelmi rendszert egy továbbfejlesztett, könnyen kezelhető központi vezérlőpultról lehet irányítani, ami az új változat erőforrás-optimalizálásainak köszönhetően akár 5.000 számítógépet is ki tud szolgálni egyetlen szerverről.

A CounterSpy 2 hibrid megközelítése egyetlen védelmi rendszerben egyesíti az antivírusok pontosságát és a kémprogram-kereső alkalmazások széleskörű eltávolító képességeit. A hagyományos kémprogram-eltávolító technológia és az új VIPRE antivírus együttes alkalmazásával a szoftver védelmet nyújt az egyre bonyolultabb elektronikus károkozók összes fajtája ellen. A teljesen újraírt hibrid keresőmotor elődjénél gyorsabb és hatékonyabb, mindössze 10-15 MB memóriahasználattal bír.

Az új FirstScan technológia segítségével a CounterSpy 2 a Windows betöltődése előtt, a Windows rendszerhívások megkerülésével képes a károkozók eltávolítására, így a rendszerhívásokat meghamisítani próbáló rootkitek és fejlett kémprogramok sem maradhatnak rejtve. A szoftver kernel szintű Aktív Védelme segítségével a károkozókat indulás előtt képes blokkolni, és a nem kívánatos rendszermódosításokat a károkozó azonnali felfüggesztésével tudja megakadályozni.

Az új vállalati kémprogram-eltávolító minden egyes gépet automatikusan ellenőriz, s ha a vállalat kiszolgálója bármilyen oknál fogva nem elérhető, akkor az egyes felhasználóknál telepített programok a Sunbelt Software szervereiről tudják frissíteni a legújabb kémprogramokat is tartalmazó adatbázisukat. Az új kliensoldali kezelőfelületnek köszönhetően a végfelhasználók maguk is elindíthatják, illetve leállíthatják az ellenőrzést, de a rendszergazda döntése szerint a CounterSpy 2 akár láthatatlanul is végezheti a dolgát. A rendszergazdák munkáját segíti, hogy a program automatikusan települhet minden, a hálózathoz csatlakozó számítógépre.

A CounterSpy Enterprise 2 kompatibilis marad a korábbi 1.5 és 1.8-as változatokkal, és minden jelenlegi felhasználó ingyenesen válthat az új védelmi rendszerre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle