Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az eTel Magyarország a Telekom Austria leányvállalatává vált

Dotkom

Az eTel Magyarország a Telekom Austria leányvállalatává vált

Az ügyfélszerződések és a szolgáltatások minősége nem változik, maradnak a munkahelyek.

Az Osztrák Versenyhivatal jóváhagyta a Telekom Austria eTel Magyarországra vonatkozó vásárlási szándékát, így április 26-án az üzlet megköttetett. Ennek az ügyletnek a keretében az Ausztriában, Németországban, Lengyelországban, Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és a Magyarországon működő eTel vállalatok a Telekom Austria 100%-os tulajdonába kerültek. Az eTel Magyarország is a Telekom Austria tagvállalata lesz. Az eTel márkanevet, az ügyfeleket és a termékeket megtartják, és a munkahelyek is megmaradnak.

„Az eTel megvásárlásával megerősítjük pozíciónkat Ausztriában, valamint Közép-Európa piacain” – mondta Rudolf Fischer, a Telekom Austria Csoport elnökhelyettese, a vezetékes üzletág vezérigazgatója. „A munkahelyeket, a termékeket és a márkanevet megtartjuk.”

Az Osztrák Versenyhivatal jóváhagyásával és az üzletkötéssel kapcsolatban Dévai Attila, az eTel Magyarország ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: „Részvényeseink minden, a vállalat további fejlődése szempontjából fontos stratégiai lehetőséget megvizsgáltak, és a Telekom Austriát találták a legmegfelelőbb partnernek. Az Osztrák Versenyhivatal döntése megerősíti korábbi helyzetértékelésünket, hogy az eTel továbbfejlődéséhez ez az eladás jelentős mértékben hozzájárul.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés