Connect with us

technokrata

Az eTel Magyarország a Telekom Austria leányvállalatává vált

Dotkom

Az eTel Magyarország a Telekom Austria leányvállalatává vált

Az ügyfélszerződések és a szolgáltatások minősége nem változik, maradnak a munkahelyek.

Az Osztrák Versenyhivatal jóváhagyta a Telekom Austria eTel Magyarországra vonatkozó vásárlási szándékát, így április 26-án az üzlet megköttetett. Ennek az ügyletnek a keretében az Ausztriában, Németországban, Lengyelországban, Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és a Magyarországon működő eTel vállalatok a Telekom Austria 100%-os tulajdonába kerültek. Az eTel Magyarország is a Telekom Austria tagvállalata lesz. Az eTel márkanevet, az ügyfeleket és a termékeket megtartják, és a munkahelyek is megmaradnak.

„Az eTel megvásárlásával megerősítjük pozíciónkat Ausztriában, valamint Közép-Európa piacain” – mondta Rudolf Fischer, a Telekom Austria Csoport elnökhelyettese, a vezetékes üzletág vezérigazgatója. „A munkahelyeket, a termékeket és a márkanevet megtartjuk.”

Az Osztrák Versenyhivatal jóváhagyásával és az üzletkötéssel kapcsolatban Dévai Attila, az eTel Magyarország ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: „Részvényeseink minden, a vállalat további fejlődése szempontjából fontos stratégiai lehetőséget megvizsgáltak, és a Telekom Austriát találták a legmegfelelőbb partnernek. Az Osztrák Versenyhivatal döntése megerősíti korábbi helyzetértékelésünket, hogy az eTel továbbfejlődéséhez ez az eladás jelentős mértékben hozzájárul.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák