Connect with us

technokrata

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0

Dotkom

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0

Továbbfejlesztett virtuális, exchange és adat szerver visszaállítás, központosított menedzsment.

A Symantec megjelentette a Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 termékét, amely átfogó és gyors (akár perceken belüli) Windows rendszerek visszaállítást képes megvalósítani. A szoftver jelentős teljesítmény-növelő fejlesztéseket kínál, illetve támogatást biztosít a Microsoft Vista, x64-bit platformok, VMware ESX Server és a Microsoft Virtual Server számára. Az operációs rendszert, alkalmazásokat, rendszer beállításokat, felhasználói beállításokat és az adatokat érintő visszaállítást a rendszer egyetlen visszaállítási ponton nyújtja. Ha a rendszer összeomlik, a rendszer adminisztrátorok egyszerűen kiválasztják a visszaállítási pontot, amelyről elvégzik a visszatöltést, és a Symantec Backup Exec System Recovery visszatölti a teljes rendszert – a hagyományos módszereknél szükséges idő töredéke alatt.

A Symantec Backup Exec System Recovery az egyéni levelek, fájlok és mappák visszaállítását is meggyorsítja. Az új Exchange Retrieve Option leegyszerűsíti az Exchange visszaállítást: nemcsak a teljes Exchange szerver gyors és könnyű visszaállítását teszi lehetővé, hanem az egyes üzenetekét, csatolmányokét, mappákét és postafiókokét is. Egy hasonló, web-alapú keresést, a „Backup Exec Retrieve”-t is felkínálja, amelynek segítségével a felhasználók visszanyerhetik saját fájljaikat, mappáikat az IT csoport közbeavatkozása nélkül. Egy hasonló keresési és visszaállítási szolgáltatás is elérhető a Google Desktopon való használattal. Emellett a végfelhasználók, akik csak egyes fájlokat vagy mappákat akarnak védeni, most már helyi fájl és mappa védelmi mintát is futtathatnak a rendszeres végponti visszaállítási folyamatok mellett. Ez támogatást nyújt változatok készítéséhez, így megtarthatók az ugyanahhoz a fájlhoz tartozó módosítások, mindaddig, amíg tárolni akarják ezeket.

A virtuális környezetek egyre növekvő piacának biztosított támogatással a Symantec Backup System Recovery a fizikai visszaállítási pontok probléma nélküli átváltását biztosítja virtuális formátumokra (P2V), valamint a virtuális rendszerek átváltását vissza, fizikai környezetekre (V2P) a VMware ESX Server, VMware Server, VMware Workstation és Microsoft Virtual Server számára. A rendszer adminisztrátorok eldönthetik, hogy teljes rendszereket váltanak át egyszerre, vagy egyes részeket különböző időpontokban. A szoftver központosított menedzselést is kínál, bepillantást biztosítva minden rendszerarchiválási és -visszaállítási tevékenységbe az összetett rendszerekben egyetlen központi helyszínről.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák