Connect with us

technokrata

A Vista kinyírhatja adatainkat

Dotkom

A Vista kinyírhatja adatainkat

Egyes Windows Visták veszélyt jelenthetnek a felhasználó munkájára.

Habár több mint egy hónap van még május 31-ig, az érintettek közül ugye senki nem felejtette el, hogy akkor lejár a béta példányok használati ideje? Aki a Windows Vista bétaváltozatát futtatja, az, ha továbbra is használni kívánja az operációs rendszer ezen verzióját, két óránként találkozhat egy újraindítással, illetve a file-okhoz való hozzáférés is korlátozottá válik számára. Ez azt jelenti, hogy elvesztheti azokat az adatokat, amikkel éppen dolgozik, és csak nehézkesen lehet kinyerni a winchesterről a szükséges állományokat.

Honnan tudhatjuk meg, hogy Windows Vista esetén melyik változatot használjuk? A Vezérlőpult (Control Panel) Rendszer (System) pontja alatt, a Windows kiadásnál (Windows Edition) olvasható információk tájékoztatják erről a felhasználót. Amennyiben az operációs rendszer bétaváltozatát futtatjuk, akkor lassan elérkezik az ideje egy végleges változat beszerzésének – amennyiben nem akarjuk a júniust egy kellemetlen meglepetéssel indítani.

Annak, aki szereti a Windows próbaverzióit tesztelgetni, jó hír, hogy a minap számolt be a Microsoft a Windows Server Longhorn, vagyis a következő generációs szerver operációs rendszer harmadik bétájának elkészültéről. Ez letölthető az érdeklődők számára, további részletek ebben a cikkünkben olvashatók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák